kamil2963 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1003
Moje gurami dziwnie wygląda. Jej pletwa ogonowa jest zakrzywiona do dołu. Dodam że inne gurami dziwnie się zachowują, samiec cały czas siedzi w roslinach z głową skierowana ku górze. Akwarium 112l. Po...
fill155 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1756
Witam
Moje kiryski chyba choruja ale z niczym nie umie tego porownac. No wiec objawy to jeden z 12 ktore posiadam byl osowialy, a raczej jakby go sily opuscily. Czesc z nich, te mniejsze maja wyblakla...
hokage_3th w Zwierzęta· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 5960
Witam mam taki problem posiadam 4 ślimaki dwie ampularia jednego devila i jedna tylomelania. Po podmiance wody slimaki poza ampularia i wpadły w hibernacje i tak wegetują już ze miesiąc. Przy podmianc...
makaveli12382 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1950
Cześć. Co to może być? Zaznaczam że nie mam możliości izolatki. Inna obsada w porządku. Nie zauważam jakis dziwnych znaków.
Sory za jakiś zdjęcia ale ciężko wyłapać.
Pozdrawiam
dejmen3 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 4124
Witam, mam problem z dziwną plamką na sumie rekinim. Co to może być? Próbowałem cmf i baktoforte, bez skutków. Inne ryby w porządku.
-akwarium 200L
-parametry nie znane
-filtr zewnętrzny, ceramika, t...
Lali75 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2762
Witam serdecznie.
Pierwszy raz zdarzyło się że mam problem z identyfikacją. Moja samiczka Ramireza ma dziwny twór z boku pyska (jpg) wielkość około 2mm tak na oko, niby biały ale tak jakby z różową po...
Singaya w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1405
Witam,
Mam problem z moimi raczkami c. orange. Po wrzuceniu do nowego zbiornika zauważyłem że mają na sobie jakąś dziwną narośl.
Każdy okaz ma coś podobnego. Czy ma ktoś pomysł co to jest i jak leczy...
fari w Zwierzęta· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1760
Witam !
Moja rybcia ma coś na grzbiecie. Narośł pojawiła sie około 3 tygodnie temu, najpierw był to malutki guzek, potem urósł i był bardzo napęczniały z drobnymi żyłkami na wierzchu ( miał około 5 ...
ramiras w Zwierzęta· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 898
Może ktoś wie, jakiego paskudztwa to są objawy. Od kilku dni zauważyłem zmętnienie płetw u razborek a także jakby mętno biały pasek na ciele. Ryby zaczęły padać, codziennie wyciągam jedną. Co dziwne r...
Statystyki
Ten temat przegląda 922 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 570933
• Liczba wątków: 48794
• Użytkownicy: 36922
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 921 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej