Czyszczenie zbiornika z zewnatrz
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Mam pytanie,otoz otrzymalem baniak,ktory byl z zewnatrz oblepiny folia samoprzylepna(taka niebieska),kiedy odkleilem(dosc ciezko)pozastaly miejsca po kleju,czym mozna to usunac.
Schodzi to dosc mozolnie pod palcami.
-

macek.g
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: UK
Jeśli jest to na szybie po zewnętrznej stronie to użyj benzyny ekstrakcyjnej. Zejdzie łatwo i bez śladu...
-
Dawid Wesołowski
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
- Miasto: Wrocław
Albo acetonu, czyli zmywacza do paznokci.
Pozdrowienia
... sypnijcie no tu szwagrze, jeszcze łopatę fosforu do tej nalewki i będzie git.

-

spider72
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
- Miasto: Wick, Szkocja
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
A jeśli nie masz ani ani benzyny ani zmywacza to dezodorantem potraktuj - to już powinieneś mieć 
-
Plut3k
●
Dzieki ukradlem zonie zmywacz do paznokci.i
-

macek.g
●
- Ranga: Znający temat
- Miasto: UK
Powiązane tematy
Podloze to JBL vulcano mineral i JBL plant soil. Mysle obsadzic zbiornik Eleocharisem sp mini
Witam wszystkich forumowiczów.
Planuje restart akwarium bo panuje tam chaos. Nie pasujące do siebie roślinki, gatunki ryb itp.
Chciałem pójść w jakimś konkretnym kierunku i padło na... Iwagumi.
Zbior...
Potrzebuje informacji jak czyścic szyby przed zalaniem akwarium. Na zdjeciach zauwazylem ze wasze zbiorniki sa super czyste. Ja u siebie myłem akwarium plynem do szyb po czym ciepla woda i wycieralem ...
Witam.
Po prawie trzech latach nadszedł czas na restart.Czytając forum i prowadząc zbiornik przez ten czas trochę się nauczyłem choć nie ukrywam ,że nadal mam drobne kłopoty z nawożeniem i innymi spra...
Witam forumowiczów. Mam pytanie mam nadzieję, że wątek pasuje w tym miejscu. Czym mogę wyczyścić kamienie "lunar stone" które wyjąłem z akwarium. Zabrudzenie widać po wyjęciu z wody. Wtedy mamy różnic...
Witam mam na imię Michał,jestem początkującym akwarystą (dowiadywałem się z forum jak krok po kroku założyć i pielęgnować zbiornik,zobaczymy jak to będzie w praktyce),chce iść bardziej w rośliniaka ta...
Witam, to mój pierwszy post na forum. Postanowiłem napisać ponieważ od jakiegoś czasu, myślę nad przerobieniem zbiornika 180L firmy Juwel, na paludarium z felsumami i może jakimiś żabkami. No i tutaj ...
W weekend likwiduję (tymczasowo) akwarium. Nie mam już do niego siły, ale jak tylko zrobi się cieplej to zamawiam u kogoś rośliny i startuję na nowo. ;) Do tego czasu muszę coś zrobić z korzeniami i k...
Witam,
Jestem nowy na forum, mam nadzieje że mi jakoś pomożecie. :) Szukam odpowiedniej rośliny na przód. Wymarzył mi się trawnik. Wiem że muszę podnieść w/l i stosować co2 plus jakiś nawóz zapewne k...
Witam
Od kilku godzin męczę się z wyczyszczeniem Dragon Stone z gliny, jest jej pełno:/ Płuczę je weżem, szoruje szczotką, wydrapuje zakamarki gwodziem ale gliny jest nadal sporo w skałach. Ma ktoś ja...
|
|