TERRA VITA 240 l - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

TERRA VITA 240 l

Liczba wyświetleń: 933·Brak odpowiedzi
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Gregpo WAWA\TORUN

23 sty 2009, 17:27 TERRA VITA 240 l  (#1)  

Witam.
Dzis mija piaty dzien od wystartowania mojego baniaczka. Pierwotnie mialo byc metoda Diany ... ale z czasem troche sie pozmienialo. Ziemia oczywiscie jest, nad nia zwir ... a na samej gorze AquaSubstrat II. Poki co swiece 6h na dobe a od wczoraj podlaczylem wymysl zaslugujacy na Nobla - czyli bimbrownie. :wink: Wszelkie parametry, flore i faune podam niebawem (3 palce na sercu) - dzis mam "zajefajnie" zakrecony dzien.
Jakby ktos chcial rzucic oczkiem to zapraszam :

http://picasaweb.google.com/gregpo6/Nec ... 7Yo4D84kE#

Kilka, zupelnie nieprofesjonalnych fotek juz jest ... :wink:

Gregpo
Ranga: Początkujący

Miasto: WAWA\TORUN

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Film Aranż w zbiorniku 240 cm

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1056
Hej Film po niemiecku 😁, ale warto zobaczyć końcowy efekt. Mi osobiście się ten aranż podoba. ?si=TD1HD0SsV0aj3Bpx
YouTube

Terra Base - walec z mchami

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 10115
YouTube

DOOA Terra Plate - sposób na epifity w paludarium

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3480
Zapraszam do obejrzenia, podoba się Wam taka dekoracja? I oczywiście czekam na pierwsze projekty DIY. Link: https://dooa.jp/en/products/2020/02/terra-plate/
DSC_0086.JPG

Moje pierwsze 240 l

bramarz w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1894
Witam chciałbym przedstawić swój zbiorniczek który dzisiaj ma dokładnie 2- mc. 120x40x50 szkło guardian Podłoże: Lawa, JBL aquabasis plus, JBL Manado Oświetlenie 3x54W Sylvania: grolux aqastar i luxli...
YouTube

Paludarium z akwarium 240 litrów

deezidek w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 5381
Witam Mam stare akwarium 240 litrów (120x40x50wys) które chcę zamienić na paludarium z wodą na poziomie około 20 cm. Oczywiście mam pytania początkowe. W wodzie nie planuję zbyt dużo roślin a jak ju...

System terra 30

MarioMarina w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 11444
Imponują mi wszystkie projekty DIY prezentowane tu na forum, jednakże totalnie brak mi " żyłki majsterkowicza" więc ja z kolei poszedłem na łatwiznę i oparłem projekt na gotowym zestawie Do...

Akwarium 240 litrów - przymiarka do aranżacji.

blixa w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4994
Cześć. Powoli przymierzam się do zbiornika 240 litrów (120 x 40 x 50 cm). Zaczynam układać aranżację narazie na blacie przeznaczonym pod akwarium. Mam dwie takie wstępne. Będzie jeszcze więcej kami...

Start baniaczka 240

duzy17 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 2984
Witam wszystkich to moj pierwszy post tutaj. Czytam juz was okolo 4 miesiace troszke sie podszkolilem dzieki wam chodz i tak jeszcze w glowie pustka ale wszystko w swoim czasie przyjdzie ;) Po 10 letn...

240 l profilowane restart

Trugor w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 3654
Witajcie. Kilka fotek z moich wypocin komentarze miło widziane. Restart 20.04.2013. Niestety restart z przygodami. Ryby miałem w małym baniaczku, ale niestety bez filtracji co spowodowało,że po dobie ...

240 litrów starej szkoły

3promile w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3365
Baniak standardowy Oświetlenie - T5 i kompakty 6500K - razem 158W Filtracja - Eheim 2217 i Aquael Unifilter 100 Podłoże - ziemia i bazalt Nawożenie - CO2 z butli, sole i mikro Intermag (azot i potas d...

Statystyki

Ten temat przegląda 915 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571618
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36921

•  Najnowszy użytkownik: jarek_miksiewicz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 915 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.