Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Czy robił ktoś zakupy w tym sklepie:
http://www.zooplus.pl/
Nie odpisują na maile, preferują przelewy na swoje konto jako sposób zapłaty a kontakt jedynie drogą elektroniczną (brak nr tel.).
Niestety już dawno straciłem zaufanie do sklepów internetowych, wiec jeśli ktoś robił zakupy w tym sklepie proszę o informacje.
-
Kansol
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
- Miasto: Bydgoszcz
Dziwne, że nie odpisują bo to działająca w Europie firma. Możliwe, że w Polsce jeszcze się nie rozkręcili na dobre.
-

Armek
●
- Ranga: Znający temat
dziwne ze ci nie odpisuja.......moze masz cos z poczta?.....zooplus jest porzadna firma ...zamawiam u nich juz ponad rok ....zreszta nie tylko ja  ...nigdy nie mialam problemu......odpisuja szybko wysylka zawsze punktualna ...sklep naprawde godny polecenia 
-

kicia
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
No tak kicia, ale Ty kupowalas we wloskim oddziale, ja tez mam dobre zdanie o tej firmie, ale ja kupowalem w brytyjskim oddziale. Moze byc tak, jak pisze Armek, ze polska obsluga dopiero sie uczy godziwej obslugi klienta.
mih, na ich stronie jest informacja, ze mozna placic kartami platniczymi. Ja osobiscie, jak widze sklep z platnoscia przelewem, to nigdy nie kupuje, bo za leniwy jestem.
Swoja droga, to nie wiem dlaczego polskie sklepy internetowe nie uzywaja PayPal lub podobnych systemow, ktore sa latwe do zaimplementowania na stronie, rownie wygodne jak platnosc karta, a przy tym ich koszt o wiele tanszy niz obsluga kart kredytowych.
Pozdrowienia
... sypnijcie no tu szwagrze, jeszcze łopatę fosforu do tej nalewki i będzie git.

-

spider72
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
- Miasto: Wick, Szkocja
no fakt ...ja zamawiam we wloskim oddziale...i naprawde ich polecam.....warto tez zajrzec na niemieckie zooplus....oni chetnie tez wysylaja z niemiec....ja na niemieckiej stronie zamawialam juz pare razy produkty ktore nie byly dostepne w oddziale wloskim.....przesylka doszla tak samo w 3 dni...platnosc sie robi w 5 minut ...nigdy sie jeszcze nie zawiodlam...dostaje za kazdym razem jakies gratisy.....wczesniej zamawialam przewaznie wszystko dla kotka ..ale teraz doszla jeszcze akwarystyka 
-

kicia
●
Z moją pocztą wszystko ok.
W chwili w której dochodzę do sposobu płatności w czasie zakupów w zooplus sposoby uregulowania rachunku zaproponowane przez sklep to przelew i karta kredytowa której nie posiadam.
Najgorsze doświadczenia ze sklepami internetowymi mam z tymi którym zapłaciłem z góry za zamówiony towar. Mam wrażenie, że opłata w czasie odbioru przesyłki działa mobilizująco na sprzedawcę choć mam świadomość, że w paczce może być np. cegła.
-
Kansol
●
uwierz mi ze zooplus ci cegly nie wysle  dzialaja w wileu panstwach europy.....ja zawsze place wczesnieji uwierz ze od zawsze paczka dochodzi kurierm w ciagu 3 dni
-

kicia
●
mih Kansol napisał(a):Czy robił ktoś zakupy w tym sklepie: http://www.zooplus.pl/Nie odpisują na maile, preferują przelewy na swoje konto jako sposób zapłaty a kontakt jedynie drogą elektroniczną (brak nr tel.). Niestety już dawno straciłem zaufanie do sklepów internetowych, wiec jeśli ktoś robił zakupy w tym sklepie proszę o informacje.
Ja robiłem tam zakupy i byłem bardzo zadziwiony jak szybko przyszedł towar - notabene paczka z Niemiec... Płaciłem przelewem i cały czas przychodziły maile co się dzieje z zamówieniem.
-
adamparker
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: Pruszków
Dzięki za zainteresowanie. Sklep odpisał na moje pytanie. Niestety wycofali ze sprzedaży produkt jaki mnie interesował, choć w ofercie cały czas istnieje.
-
Kansol
●
|
|