pokrywa z profili aluminiowych
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
witam posiadam niestandardowy baniak 130x50 chcialbym zakupić do niego pokrywę może ktoś zna adresy sklepów w sieci skąd mogłbym ją zakupić lub jakieś inne rozwiązanie
-
sewerun
●
- Ranga: Początkujący
Powiązane tematy
Witam,
Czy ktoś mi jest w stanie podpowiedzieć czy na pokrywie pompy (Nr części 7428780) w eheim-ie 2075 jest uszczelka.
Chce wskrzesić swój stary filtr i wydaje mi się że tu powinna być uszczelka....
Hej, szukam pokrywy dla kostki 30x30 cm, ciężko cos znaleźć, postanowiłem więc, ze sam zrobię taką pokrywę. Szukam płaskownika aluminium, albo pcv o szerokości około 60mm i grubości pomiędzy 1-2 mm, g...
Witam!
Potrzeba mi wykonać pokrywę do akwarium 30x30 oraz 60x30, z wycięciami na filtr kaskadowy, z czego najlepiej i najtaniej wykonać?
Byłem dziś u jednego szklarza i powiedział mi za jedną pokrywę...
Witam,
Planuję powrót do akwarystyki po latach. Najprawdopodobniej wybiorę zbiornik VIV 80x45x45.
Chcę wykonać pokrywę z własnym oświetleniem LED (DIY). Na razie nie chcę rozmawiać o doborze diod / dr...
Jako, że to mój pierwszy wątek na forum, chciałbym się z Wami serdecznie przywitać.
Z racji, że posiadam więcej czasu oraz trochę miejsca - wracam do akwarystyki po ponad 15 latach. Jestem na etapie ...
Witam
Zawasze chciałem mieć akwarium ale zawsze było jakieś ale .......
Zamówiłem 60*30*36 na dobry początek.
Spodobała mi się pokrywa z oświetleniem - Pokrywa aluminiowa AQUASTEL prosta LED (60x30cm ...
Witam!
Zastanawiam się nad rezygnacją z dotychczasowej plastikowej pokrywy w moim akwarium (100x40x50). Planuje zakup dobrej belki led do akwarium roślinnego lub ewentualnie zakup aluminiowej pokrywy...
Witam,
Jest to mój pierwszy post na forum. Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie. Mam prośbę o pomoc w wyborze pokrywy aluminiowej do mojego nowego zbiornika 120x40x50 (240)l. Czy ktoś z Was miał ...
Chcę zamówić z firmy Aquastel pokrywę na wymiar do baniaka 70X35X40 cm.
Oświetlenie to lampy LED 2X16W (POWER i PLANT) o długości 65 cm.
Planuję mchy, minipelię, mikrosoria, bolbitis, kryptokoryny i m...
Witajcie. Szukam pomysłu na modyfikację oświetlenia. W chwili obecnej mam Aquael 8W Sunny + 10W Plant.
Jakiś pomysł jak zwiększyć moc, co dodać, jak to zamocować itd...
Sugestie mile widziane.
Jedyne ...
|
|