sigmar w Glony· Odpowiedzi: 35 · Wyświetlenia: 20172
Dawno mnie z wami nie było - ale wrócił syn marnotrawny :)
więc wg prawidła
Akwa 200l
światło: 1x Hagen Power GLO, 1x Hagen Flora GLO ( w środku ), 1 x Hagen Sun GLO ( 10 godzin )
Filtracja - Eh...
realfish888 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2525
Szukam rozwiązania z oświetleniem dla mojego akwarium 140l (100x40). Chciałabym aby czerwone rośliny zrobiły się czerwone, ale też żeby światło dało się umieścić pod pokrywą. Póki co znalazłam tylko S...
craze121 w Szkło i meble· Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 5987
Witam właśnie jestem w trakcie cięcia prolili pod akwarium 150*60*60
Profile jakie zakupiłem to 40*40 2mm
Całkowita wysokość to 80cm z blatem .
Tak się zastanawiam czy nie popełniłem błędu nie kupując...
kt65c453 w Akwaria· Odpowiedzi: 49 · Wyświetlenia: 21851
Wracam po 15 latach (albo dalej ) Zamieszczam fotki akwa z około 2003 i 2010 .
Juz w 2010 miałem co2 sterowane komputerem ph, system ciągłą podmiany wody z mieszaniem z RO ( miałem bardzo twardą wodę...
andrzejkowac w Szkło i meble· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 846
Witam ,powoli nadchodzi czas wymiany mojej szafki pod akwarium 270l kiepsko wykonanej i już z trochę zawilgoconym blatem .Wymyśliłem że najlepiej stelaż lub szafka z stelażem i koniecznie nóżki bo pod...
kayaba w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2037
Dzień dobry, zakładam akwarium i zastanawiam się nad oświetleniem pod pokrywę myślę o 2x Aquael Leddy Tube Retrofit Plant 2.0 14W + np AquaEl LEDDY TUBE Day & Night 14W czy 2x Aquastel oświetlenie...
Łoś w Nawożenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3515
Witam
Mam takie pytanie. Czy jak się da kulki gliniano-torfowe pod żwir lub pod korzenie roślin to czy one po pewnym czasu się że tak powiem "zużywają" tak fizycznie czyli zmniejszają się a...
Pstrungarz w Zwierzęta· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1971
Dzień doberek,
Jestem w trakcie zakładania nowego akwa 112l (70x40x40) OTWARTEGO.
Cały czas myślę nad obsadą do niego, na pewno chciałbym parkę barwniaków szmaragdowych i zastanawiam się co do nich ...
szkot w Szkło i meble· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1741
Dzień dobry
Posiadam podłogę w postaci desek na legarach w odległościach około co 60 cm od siebie na betonowym stropie. Gdy chodzę po podłodze, wyczuwalne są drgania od legarów. Akwarium na szafce wa...
Statystyki
Ten temat przegląda 912 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 570932
• Liczba wątków: 48794
• Użytkownicy: 36922
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 911 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej