jaki statecznik do żarówki 25W T8
Wybór modelu lampy i konfiguracja ustawień. Pomysły na rozbudowę fabrycznych pokryw.
witam dostałem jarzeniówkę SYLVANIA GROLUX T8 25W ACUARIO-LIGHT.. teraz chciałbym ją zamontować tylko nie mam statecznika pomoże mi ktoś??
-
wąhol
●
-

Kadazan
●
- Ranga: Z dużym doświadczeniem
- Miasto: Toruń / Bydgoszcz
-
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Nie podłączaj startera(2 'nóżki' w świetlówce zostają niepodłączone) i będzie dobrze.
-
Plejstocen
●
- Ranga: Stały bywalec
Wszystko jest trudne,
zanim nie stanie się proste.
-
Petrus
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: Oława
Powiązane tematy
Chciał bym wykonać takie oświwtlenie w swoim akwarium 120l wymiary 100x30x40
Doradzi ktoś ile żarówek założyć? Rośliny to tylko kryptokoryny mech i anubiasy. Teraz mam oświetlenie t5 2x39w Screenshot_...
Witam
Posiadam 112 litrowe roślinne akwarium z prostymi w hodowli roślinami jak m.in. lotosy, cryptokoryny, nurzańce, anubiasy. Sporo ich mam. Doczekałem się tego mając światełko w akwarium Sinkora W...
Witam
chce podłączyć 2 świetlówki 15W a po prawej stronie statecznika jest 6 dziurek a kabelków od świetlówek jest 8, czy mógłby mi ktoś pomóc jak to podłączyć.
z góry dzięki
ps. wrzucam zdjęcie troch...
Witam.Chcialbym zmienic w belce stabilizator z lm317 na lm350.Jaki rezystor dobrac do tego,moze macie jakis schemat podlaczenia tego,chyba ze jest taki sam co do lm317.
Witam,
Chciałbym zapytać, może ktoś wie, na jakie zasilanie są diody wykorzystane w Aquael Retrofit ? Wiadomo cała lampa jest na 230V, ale chodzi mi o diody. Czy diody też na takie napięcie są, czy pr...
Temat może mało akwarystyczny, ale miałem żarówkę elewacyjną, oznaczoną jako 6500k - cold white, wypaliła się kupiłem taką samą tylko innej firmy i światło już nie jest takie samo (dążę do bardzo zimn...
Chcę do akwarium 112 l dodać dodatkowego światła przy użyciu świetlówek, wybór padł na statecznik Philips HF-S 224/39 TL5 II http://www.lighting.philips.pl/prof/osprzet-oswietleniowy/s...
Witam, mam lampę 4x24w która w orginale chodziła na dwóch chińskich statecznikach 2x24w razy dwie sztuki. Po jakimś czasie przestała świecić. Wymieniłem stateczniki na jeden 4x24w,wszystko ładnie chod...
Witam posiadam statecznik 2x54w ale nie moge sobie poradzic z podłączeniem go
świetlówki podłączyłem wg schematu ale mam problem gdzie podłączyć zasianie
Pomoże ktoś
C Czy da rade podpiąć statecznik elektryczny 2x36w do świetlówek 18w , 2 lub 4 .
J ak bedzie wygladał schemat ? :D
|
|