hej :) - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

hej :)

Liczba wyświetleń: 1089·Odpowiedzi: 2
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok

23 paź 2008, 12:13 hej :)  (#1)  

na wstepie poniewaz jestem tu nowa witam sie z wami
zarejerstrowałam się tu ponieważ wlaśnie będę zakładać akwarium że tak powiem od nowa :))
i liczę na waszą pomoc pozdrawiam :)

kiniaczek

Kadazan Toruń / Bydgoszcz

23 paź 2008, 12:46   (#2)  

Witaj na forum!

Skoro chcesz zakładać akwarium i liczysz na pomoc, to napisz nam jakie to ma być akwarium (wymiary i planowana obsada roślinno-zwierzęca), ile sprzętu już posiadasz i jaki to sprzęt oraz czego oczekujesz od hobby. Jeśli posiadasz jakieś doświadczenie, to też warto je opisać :)

Pozdrawiam,
Kadazan

Kadazan
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Miasto: Toruń / Bydgoszcz

wisniak222

09 lis 2008, 10:25   (#3)  

WITAJ !!!

Zgadzam się z kolega KADAZAN podaj nam wszytko czego oczekujesz czego potrzebujesz jaki sprzęt masz, faune i flore którą chcesz zamieścić w swoim akwarium.

Pozdrawiam :) :) :)

wisniak222

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Hej ludziska jaki filtr wybrać

krisoo w Filtracja · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 4935
Mam akwarium ok 120 litrów i nie wiem jaki filtr kupić. Planuję założyć akwarium mieszane. Obecnie mam Filtr AquaEL mini jeszcze z mojego starego akwarium i ciągle nie mogę sobie poradzić z zakwitem...

Statystyki

Ten temat przegląda 568 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570953
 •  Liczba wątków: 48798
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 568 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.