mkrzepisz w Zwierzęta· Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 5726
Witam i mam pytanie czy są to dwa samce, wyglada że tak ale wole sie upewnić IMG_20220106_111807.jpeg IMG_20220106_111828.jpeg
Wysłane z ELS-NX9 przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl...
Z_photo w Zwierzęta· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3729
Dzień dobry - pierwszy raz jak niepasywny uczestnik forum.
Proszę doświadczonych akwarystów (ja takim nie jestem) o identyfikację intruza wyłowionego z podłoża nowo założonego akwarium.
Osobnik ów p...
mariusz87sk w Zwierzęta· Odpowiedzi: 36 · Wyświetlenia: 24746
Witam wszystkich mam taki problem...5 dni temu wstawiłem korzeń do akwarium 30L i odtamtego czasu zaczynaja mi padac krewetki red cherry. Korzeń wygotowalem z 7-8 razy pozniej przykleilem mech za pomo...
Dziad w Zwierzęta· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 7606
Cześć. Czy ktoś kompetentny pomógłby mi zidentyfikować te białe paskudztwa, które zadomowiły się w podłożu mojego krewetkarium?
Ma to to około 5mm, a jak się rozciągnie, to około 10mm. Nie wygląda mi ...
kamils_450 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1508
Chciałbym poprosić bardziej zaawansowanych użytkowników o pomoc w dobraniu obsady do mojego zbiornika roślinnego 450l .
Zbiornik założony ok 2 miesiące temu, ph 7.0 sterowane komputerem, grzałka usta...
ropak w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1508
Witam i proszę o poradę.
Jedna z razbor klinowych ma objawy które pasują do ichtiobodozy - zastanawiam się tylko jak najlepiej leczyć i czy powinienem leczyć wszystkie ryby (razbory i piskorki) czy w...
krzysiek2301 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 8175
Od jakiegoś czasu zaobserwowałem u moich neonków i żałobniczek dziwnie zniekształcone skrzela, tzn. ta blaszka (łuska) która przykrywa skrzela jest wywinięta, że widać różowe skrzela wewnętrzne. Rybki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 222 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej