witam serdecznie Koleżanki i Kolegów Akwarystów - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

witam serdecznie Koleżanki i Kolegów Akwarystów

Liczba wyświetleń: 870·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
witam serdecznie, jestem nowy na forum. akwarystyką zajmuję się już ponad 12 lat. słyszałem, że na tym forum znajdę dużo informacji nt uprawy roślin wodnych w akwariach, oraz że panuje tu świetna atmosfera i można naprawdę miło posiedzieć.
mam też ogromną prośbę. zakładam firmę, która zajmowac się będzie planowaniem, zakładaniem, i opieką akwariami. potrzebuję jednak zdjęć na stronę internetową-na banner i tło, oraz kilka poglądowych do galerii. czy mogłby ktoś z Użytkowników wpsomóc mnie przynajmniej chwilowo zdjęciami akwarium? moje się niestety nie nadają, bo mam zbiorniki stricte hodowlane a nie dekoracyjne. byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Myrcin

Tusia Rzgów

05 wrz 2008, 20:12   (#2)  

Witaj Myrcin :wink:
120x40x50 - ruszyło 29.03.2008 (LT - HT) - 240l Tusi = ziemia + substraty . Koniec 10.09.2011
120x40x50 - ruszyło 10.09.2011 - Pomroczność i bocje

Tusia
Ranga: Z dużym doświadczeniem

Miasto: Rzgów

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Przemysław Wilk - seria sylwetki akwarystów

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2107
Zapraszam do obejrzenia wywiadu ze zdolnym aquadesignerem.
YouTube

Chłopaki z Green Aqua omawiają zbiorniki innych akwarystów

Moderatorka w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4894
Zapraszam do obejrzenia (j.polski - należy włączyć napisy i automatyczne tłumaczenie). Kilka fajnych wniosków :)

Purigen czym regenerować (do kolegów z UK/IE)

bartosz34 w Filtracja · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 5548
Witam, jak w temacie. Jakim środkiem dostępnym na wyspach regenerujecie purigen? Chodzi mi o nazwę środka typu "Bleach z tesko" czy coś w tym stylu. Wiem, że to coś ma zawierać chlor ale nie...

Ukraina - szukam kolegów

Hryhoriy w Rośliny · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2718
Хочу знайти друзів , котрих цікавлять ВИКЛЮЧНО - РОСЛИНИ ДИКАРІ і на перед ДЯКУЮ ! )

Witam i mam pytanie w sprawie bimbrowni

Anonim 59529 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 10852
Witam Jestem nowy na tym forum. Mam 112 litrowe akwarium. Roślinne. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swego grona. Mam pytanie. Jestem raczej świeży w temacie co2 i bimbrowni. Mam bimbrownie skład...

Witam się i pytania mam dot oświetlenia

zielistka w Oświetlenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2705
Dzień dobry wszystkim. Po 12 letniej przerwie wracam do akwarystyki z nowo nabytym JUWEL TRIGON 190. Jest to akwarium narożne, wysokie (60cm), mam możliwość dowolnego sklecenia pokrywy od nowa, z całk...

Witam ledy słabo świecą ? Padł zasilacz ? I jeszcze jedno py

Anonim 59130 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 3926
Ledy słabo świecą.

Witam mogę prosić o pomoc w rozmieszczeniu roślin w 54l akwa

patryk663 w Rośliny · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1499
Ammania bonsai - 5 sztuk 5-7 cm. Blyxa japonica - 3 sztuki 10-15 cm. Lobelia cardinalis mini - 3 sztuki 4-6 liści każda Staurogyne repens - 5 sztuk 5-10 cm. Hedyotis salzmanii - 10 sztuk 5-10 cm. Pogo...

Prosze o pomoc doświadczonych kolegów w sprawie obsady

MickiMini w Zwierzęta · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 11197
Witam serdecznie Udalo mi się stać posiadaczką szkła o wymiarach 120x50x50, jest to moje 3 szkło w krotkiej akwarystycznej przygodzie. Prosze doświadczonych kolegów o ocene obsady którą rozpisałam s...

Witam co to za roślinka

wojtogeforce w Sprzątanie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1494
http://naforum.zapodaj.net/b5476c755bd7.jpg.html

Statystyki

Ten temat przegląda 416 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571011
 •  Liczba wątków: 48808
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: m_d

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 416 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.