Dozownik płynów EHEIM 3585 - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Dozownik płynów EHEIM 3585

Liczba wyświetleń: 1035·Odpowiedzi: 1
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.

06 cze 2008, 19:04 Dozownik płynów EHEIM 3585  (#1)  

Czy ktoś go używał? Jeśli tak to proszę o jakieś recenzje:) Zbliżają się wakacje i się zastanawiam nad kupnem:]

Madziara
Ranga: Poznaje temat

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

06 cze 2008, 19:37   (#2)  

gdzieś na forum czytałem że jest mało dokładny , ale osobiście nie mam

dadi321
Ranga: Zainteresowany tematem

Powrót do Nawożenie

Powiązane tematy

YouTube

Dozownik nawozów jaki ?

akwaAmator w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3962
Witam Rozglądam się za jakimś sensownym dozownikiem nawozów ,niestety z braku czasu często zapominam albo nie ma mnie w domu i te nawozy leje od czapy jak się przypomni ,a dobrze wiecie jakie są tego ...
IMG-7725.JPG

Dozownik nawozów - powietrze w wężykach

piotrale w Nawożenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 6257
Witam, Mam pewien problem z zapowietrzaniem się wężyków w dozowniku Jebao. System zapowietrza się w jakiś tajemniczy sposób. Przy instalacji wężyki były odpowietrzone ( żadnych bąbli). Po powrocie z ...
HTB10uzBaOnrK1RjS.png

Dozownik nawozów AquaNova / Jebao a zaworek przeciwzwrotny

Oman w Nawożenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3553
Cześć. Posiadam dozownik nawozów jak z tytułu wraz z zamontowany na wezunwlotowym do akwarium zaworkiem przeciwzwrotny. Odnoszę jednak wrażenie, że albo nawóz jest tak gęsty (w co wątpię) albo jakiś...
Screenshot_2023-04-13-15-16-15-698_com.jebao.android.jpg

Automatyczny dozownik Jebao doser 3.4

korben28 w Nawożenie · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 11458
Witam, może ktoś używa dozownika tak jak w tytule i potrafi mi wytłumaczyć jak ustawić interwał podawania ? Czy jak ustawie 1 to będzie dozował codziennie czy jak ustawie 30 to będzie dozował codzienn...
1news-40123.jpeg

Dozownik nawozów Chihiros

roslinyakwariowe.pl w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2383
1news-40123.jpeg Z przyjemnością przedstawiamy nowość w naszej ofercie - dozownik płynów Chihiros. Dzięki niemu łatwo i wygodnie możesz rozwiązać kwestię regularnego podawania nawozów i... Czytaj wi...
YouTube

Dozownik nawozów - gotowy projekt dla każdego

szwojtyla w Nawożenie · Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 7320
Cześć! W sieci można znaleźć wiele różnego rodzaju gotowych projektów na dozowniki nawozów, jednak w mojej ocenie albo są one niedokończone mało praktyczne. Zrobiłem swój projekt, który może komuś się...

Dozownik nawozów 4 kanały - podział nawozów

BB w Nawożenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 5264
Dotychczas stosowałem gotowe mieszanki soli mikro + makro. Składam dozownik, który ze względu na elektronikę i gabaryty chciałbym ograniczyć do czterech kanałów. Tu pojawia się pytanie, jak najlepiej ...

Nowość: Testy paskowe Eheim

Piotr Baszucki w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1730
Na Polski rynek trafiły testy paskowe marki Eheim. Opakowanie zawiera 50 testów i pozwala na zbadanie kluczowych parametrów wody: NO3, NO2, GH, KH i pH.

Dozownik Jebao Doser 3.4 Wifi

arek03 w Nawożenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3055
Witam zastanawiam się nad zakupem dozownika Jebao Doser 3.4 Wifi czy może ktoś z was użytkuje dany model i może się wypowiedzieć na jego temat ? Czy może jednak jest to strata pieniędzy ? Co sądzicie ...

Dozownik nawozów własnej roboty

wojtekszuminski w Nawożenie · Odpowiedzi: 38 · Wyświetlenia: 11132
Mam mały dylemat odnośnie elementów do skonstruowania takiego dozownika. A może go nie mam bo sobie to przemyślałem ale nie jestem pewien czy dobrze i stąd ten temat. Nie chce wydawać parę stów na got...

Statystyki

Ten temat przegląda 602 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571600
 •  Liczba wątków: 49479
 •  Użytkownicy: 36913

•  Najnowszy użytkownik: veronika_lot

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 602 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.