kinga tajmer w Glony· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 9032
Cześć,
Wątek będzie trochę o glonach, trochę o parametrach i o roślinach, które bardzo chciałabym uratować.
Akwarium zalałam 11 maja, posadziłam wszystko na raz. Czyli dzisiaj mija 2 tygodnie od sta...
hyniks w Rośliny· Odpowiedzi: 25 · Wyświetlenia: 25445
Witajcie
Przychodzę z prośbą o pomoc bo lekko nie ogarniam zaistniałej sytuacji.
Akwarium to 200l 100x40x50 . Na dnie 27l podłoża aktywnego Chihiros aqua soil, do tego aranżacja czyli dragony + korz...
roslinyakwariowe.pl w Sprzątanie· Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 44112
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2011-lipiec/bablowanie-roslin.jpg
Bąblowanie roślin to jeden z efektów obserwowanych w akwariach ze sporą ilością światła i nawożeniem dwutle...
waldimaszewski w Rośliny· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 7038
Takie to oto coś przyszło mi dzisiaj z Invital.
Dodam ze jest to Eustralis stellata :roll:
Produkt z Aqua-Art ale nie twierdzę że akurat to wina tej firmy tylko sprzedawcy ze takie coś sprzedał....
czaro1366 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1668
Dzień dobry,
To mój pierwszy wątek na tym forum. Kiedyś siedziałem na superakwarium lata temu, ale miałem dłuższą przerwę od baniaka. Po latach chcę wrócić, tym razem już z nieco większym zbiornikiem...
Witam
Posiadam 300 litrowe akwarium. Jest ono roślinne ale razem z pyszczakami obecnie. Oświetlenie mam 110 wat led. Filtr ultramax 2000 bt. Z dozownika nawoże codziennie aquart macro green 5 ml i aq...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 392 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej