Aqua Terr 2008 - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Aqua Terr 2008

Liczba wyświetleń: 2811·Odpowiedzi: 8
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
kocan1 Legionowo

22 kwi 2008, 08:30 Aqua Terr 2008  (#1)  

Fotorelacja z AQUA TERR 2008
http://www.akwa-mania.mud.pl/
Obrazek

kocan1
Ranga: Stały bywalec

Miasto: Legionowo

zabapinkfloyd

22 kwi 2008, 09:29   (#2)  

pierwsze zdjęcia dwóch zbiorników łódzkiego stowarzyszenia
jakie udało mi się znaleźć w sieci
:D

zabapinkfloyd

Emi Gliwice

22 kwi 2008, 12:52   (#3)  

Andrzeju - jak zwykle świetne zdjęcia :)

Na stronie GSA do końca tygodnia także powinna się pojawić fotorelacja z Torunia.

Emi
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Gliwice

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Robcio Łódź

22 kwi 2008, 19:21   (#4)  

Andrzeju, duże wrażenie zrobiło na mnie Twoje akwarium 330. Wspaniałe, rzadkie gatunki roślin. Niesamowity jest echinodorus vesuvius. Gigantyczny aponogeton to także piękna, atrakcyjna roślina. Płynie z tego akwarium jakaś niesamowita spontaniczność i energia. Taki zbiornik może tylko cieszyć i właściciela i postronnego obserwatora. Podaj wirtualnie dłoń do uściśnięcia. Wielki szacunek dla wiedzy. 8)
Pokora wobec praw natury.
Robert Ruszczyk
Zapraszam do odwiedzenia bloga, małe formaty

Robcio

Miasto: Łódź

22 kwi 2008, 23:07   (#5)  

Świetna fotorelacja- jak zawsze!
Robcio napisał(a):Andrzeju, duże wrażenie zrobiło na mnie Twoje akwarium 330. Wspaniałe, rzadkie gatunki roślin. Niesamowity jest echinodorus vesuvius. Gigantyczny aponogeton to także piękna, atrakcyjna roślina. Płynie z tego akwarium jakaś niesamowita spontaniczność i energia. Taki zbiornik może tylko cieszyć i właściciela i postronnego obserwatora. Podaj wirtualnie dłoń do uściśnięcia. Wielki szacunek dla wiedzy. 8)

Temat jest o relacji z Aqua Terr a nie o akwarium kocana1 :D Które, nie zaprzeczę, jest przepiękne.
Pozdrawiam
------
>>Moja strona<<
Na tym forum można odnieść wrażenie, że Heteranthera zosterifolia nigdy nie istniała...

Yahilles
Ranga: Znający temat

Emi Gliwice

23 kwi 2008, 11:04   (#6)  

Widziałam, ze Kresone zamieścił zdjęcie zbiornika GSA w jakimś innym temacie o Aqua Terr z białym tłem. Ja posiadam także z czarnym:

Obrazek

Emi
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Gliwice

Robcio Łódź

23 kwi 2008, 18:06   (#7)  

Yahilles napisał(a):Świetna fotorelacja- jak zawsze!
Robcio napisał(a):Andrzeju, duże wrażenie zrobiło na mnie Twoje akwarium 330. Wspaniałe, rzadkie gatunki roślin. Niesamowity jest echinodorus vesuvius. Gigantyczny aponogeton to także piękna, atrakcyjna roślina. Płynie z tego akwarium jakaś niesamowita spontaniczność i energia. Taki zbiornik może tylko cieszyć i właściciela i postronnego obserwatora. Podaj wirtualnie dłoń do uściśnięcia. Wielki szacunek dla wiedzy. 8)

Temat jest o relacji z Aqua Terr a nie o akwarium kocana1 :D Które, nie zaprzeczę, jest przepiękne.
Zgadłeś. 8) Akwarium Andrzeja tak mnie zachwyciło, że zapomniałem zupełnie o relacji z Torunia, skądinąd ciekawej.
Pokora wobec praw natury.
Robert Ruszczyk
Zapraszam do odwiedzenia bloga, małe formaty

Robcio

Miasto: Łódź

kocan1 Legionowo

23 kwi 2008, 22:01   (#8)  

Do wglądu cztery części relacji z Torunia
http://www.akwa-mania.mud.pl/
I cześć - Zbiorniki akwarystów
II cześć - Stoiska firm akwarystycznych
II część - Prelekcje, wykłady,integracja
IV cześć - Spacer po Toruniu
Obrazek

kocan1

Miasto: Legionowo

MeWash Toruń

24 kwi 2008, 18:40   (#9)  

Świetna relacja Andrzeju! Brawo!
Pozwól, że nie będę zakładał nowego wątku i linka do mojej dam tu:
www.mewash.freehost.pl

Korzystając z okazji jeszcze raz podziękuję Twojej żonie i Tobie za miłe towarzystwo podczas wieczoru w "Ratuszowej". Do zobaczenia za jakiś czas ;)
serdecznie pozdrawiam ..MeWash..Toruń GG#596253
Obrazek

MeWash
Ranga: Początkujący

Miasto: Toruń

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

telefon-1000020337.jpg

Sonda PH Aqua Trend

akwaAmator w Technika CO2 · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 746
Witam Czy to możliwe że sonda PH padła po 6 miesiącach ( nie całych ) użytkowania ? Mam problem ze sterownikiem PH BOT ,ale tylko w godzinach porannych 7-8 rano sterownik co chwilę załacza i wyłącza ...
YouTube

Galeria Green Aqua - przegląd lato 2026

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 455
14_1_3825.jpg

Nowe reduktory CO2 Aqua-Art v2 - jeden lub dwa manometry

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2657
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/nowe-reduktory-co2-aqua-art-v2-jeden-lub-dwa-manometry_1_intro.jpg Druga generacja reduktorów Aqua-Art. Polska marka Aqua-Art wprowadz...
YouTube

Film Warsztaty z Yusuke Homma w Green Aqua.

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1624
Hej Ciekawy film jak zrobić aranż. Yusuke Homma podaje dużo trików, ponadto przedstawia jego relację jako ucznia z Takashi Amano. ?si=Cm013vYTzV8H1Lxu
YouTube

Film Mały zbiornik - aranż Green Aqua.

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1580
Hej Film pokazuję jak fajnie można zaaranżować mały zbiornik. ?si=etqQaJl7TxK7jGQU
YouTube

Film Ciekawy aranż made in Green Aqua

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1743
Hej Miłego oglądania - są napisy po polsku. ?si=WCc-WQrjpP1ilWgp
NCO2-3MULTIDIRECTION.jpg

Multi reaktor NCO2-3 Aqua nova MONTAŻ

Przemo80 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 5995
Witam drodzy forumowicze. Zakupiłem właśnie multi reaktor NCO2-3 Prosty jak budowa cepa. Problem polega na tym że ani w opakowaniu ani na stronie producenta, ani w głębinach internetów nie znalazłem ...
podloze-chihiros-aqua-soil.jpg

Batalia podłoży aktywnych - Chihiros Aqua Soil

Piotr Baszucki w Podłoże · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 5664
podloze-chihiros-aqua-soil.jpg Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podł...
YouTube

Film Green Aqua poradnik początkującego Aquascarpera

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1030
Hej Pokazane jest na filmie jak założyć fajny aranż. Warto włączyć napisy ( jest po polsku). ?si=KsAHp7w6qJLJfCQl

Ziemia aqua soil termin ważności??

klosiu2 w Podłoże · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4093
Witam. Posiadam 30l ziemi aqua soil i chciałbym jej użyć do baniaka. Jedyne pytanie, które mnie nurtuje to czy mogę ją jeszcze użyć. Ziemia była zakupiona chyba z 4 lata temu i nie wiem czy ma jakiś ...

Statystyki

Ten temat przegląda 984 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
 •  Liczba postów: 570933
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36924

•  Najnowszy użytkownik: dawid_szymczak

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 984 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.