Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Fotorelacja z AQUA TERR 2008
http://www.akwa-mania.mud.pl/

-

kocan1
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Legionowo
-
pierwsze zdjęcia dwóch zbiorników łódzkiego stowarzyszenia
jakie udało mi się znaleźć w sieci

-
zabapinkfloyd
●
Andrzeju - jak zwykle świetne zdjęcia
Na stronie GSA do końca tygodnia także powinna się pojawić fotorelacja z Torunia.
-

Emi
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Gliwice
-
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Andrzeju, duże wrażenie zrobiło na mnie Twoje akwarium 330. Wspaniałe, rzadkie gatunki roślin. Niesamowity jest echinodorus vesuvius. Gigantyczny aponogeton to także piękna, atrakcyjna roślina. Płynie z tego akwarium jakaś niesamowita spontaniczność i energia. Taki zbiornik może tylko cieszyć i właściciela i postronnego obserwatora. Podaj wirtualnie dłoń do uściśnięcia. Wielki szacunek dla wiedzy. 
-

Robcio
●
- Miasto: Łódź
Świetna fotorelacja- jak zawsze!
Robcio napisał(a):Andrzeju, duże wrażenie zrobiło na mnie Twoje akwarium 330. Wspaniałe, rzadkie gatunki roślin. Niesamowity jest echinodorus vesuvius. Gigantyczny aponogeton to także piękna, atrakcyjna roślina. Płynie z tego akwarium jakaś niesamowita spontaniczność i energia. Taki zbiornik może tylko cieszyć i właściciela i postronnego obserwatora. Podaj wirtualnie dłoń do uściśnięcia. Wielki szacunek dla wiedzy. 
Temat jest o relacji z Aqua Terr a nie o akwarium kocana1  Które, nie zaprzeczę, jest przepiękne.
Pozdrawiam
------
>>Moja strona<<
Na tym forum można odnieść wrażenie, że Heteranthera zosterifolia nigdy nie istniała...
-

Yahilles
●
- Ranga: Znający temat
-
Widziałam, ze Kresone zamieścił zdjęcie zbiornika GSA w jakimś innym temacie o Aqua Terr z białym tłem. Ja posiadam także z czarnym:

-

Emi
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Gliwice
-
Yahilles napisał(a):Świetna fotorelacja- jak zawsze! Robcio napisał(a):Andrzeju, duże wrażenie zrobiło na mnie Twoje akwarium 330. Wspaniałe, rzadkie gatunki roślin. Niesamowity jest echinodorus vesuvius. Gigantyczny aponogeton to także piękna, atrakcyjna roślina. Płynie z tego akwarium jakaś niesamowita spontaniczność i energia. Taki zbiornik może tylko cieszyć i właściciela i postronnego obserwatora. Podaj wirtualnie dłoń do uściśnięcia. Wielki szacunek dla wiedzy. 
Temat jest o relacji z Aqua Terr a nie o akwarium kocana1  Które, nie zaprzeczę, jest przepiękne.
Zgadłeś.  Akwarium Andrzeja tak mnie zachwyciło, że zapomniałem zupełnie o relacji z Torunia, skądinąd ciekawej.
-

Robcio
●
- Miasto: Łódź
Do wglądu cztery części relacji z Torunia
http://www.akwa-mania.mud.pl/
I cześć - Zbiorniki akwarystów
II cześć - Stoiska firm akwarystycznych
II część - Prelekcje, wykłady,integracja
IV cześć - Spacer po Toruniu

-

kocan1
●
- Miasto: Legionowo
-
Świetna relacja Andrzeju! Brawo!
Pozwól, że nie będę zakładał nowego wątku i linka do mojej dam tu:
www.mewash.freehost.pl
Korzystając z okazji jeszcze raz podziękuję Twojej żonie i Tobie za miłe towarzystwo podczas wieczoru w "Ratuszowej". Do zobaczenia za jakiś czas 
serdecznie pozdrawiam ..MeWash..Toruń GG#596253

-

MeWash
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: Toruń
-
Powiązane tematy
Witam
Czy to możliwe że sonda PH padła po 6 miesiącach ( nie całych ) użytkowania ?
Mam problem ze sterownikiem PH BOT ,ale tylko w godzinach porannych 7-8 rano sterownik co chwilę załacza i wyłącza ...
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/nowe-reduktory-co2-aqua-art-v2-jeden-lub-dwa-manometry_1_intro.jpg
Druga generacja reduktorów Aqua-Art. Polska marka Aqua-Art wprowadz...
Hej
Ciekawy film jak zrobić aranż. Yusuke Homma podaje dużo trików, ponadto przedstawia jego relację jako ucznia z Takashi Amano. ?si=Cm013vYTzV8H1Lxu
Hej
Film pokazuję jak fajnie można zaaranżować mały zbiornik. ?si=etqQaJl7TxK7jGQU
Hej
Miłego oglądania - są napisy po polsku. ?si=WCc-WQrjpP1ilWgp
Witam drodzy forumowicze.
Zakupiłem właśnie multi reaktor NCO2-3
Prosty jak budowa cepa.
Problem polega na tym że ani w opakowaniu ani na stronie producenta, ani w głębinach internetów nie znalazłem ...
podloze-chihiros-aqua-soil.jpg
Zachęcam chętnych do wzięcia udziału w ankiecie. Przeznaczona jest ona dla osób które stosowały dane podłoże przez minimum rok czasu . Osoby, które stosowały dane podł...
Hej
Pokazane jest na filmie jak założyć fajny aranż. Warto włączyć napisy ( jest po polsku). ?si=KsAHp7w6qJLJfCQl
Witam.
Posiadam 30l ziemi aqua soil i chciałbym jej użyć do baniaka. Jedyne pytanie, które mnie nurtuje to czy mogę ją jeszcze użyć. Ziemia była zakupiona chyba z 4 lata temu i nie wiem czy ma jakiś ...
|
|