Klej polimerowy. Odpowiedni m.in. do styropianu i drewna. Jest bezbarwny, plastyczny i dość szybko schnie. Ma gęstą konsystencję ale musisz uważać. Najlepiej zaraz po sklejeniu dodatkowo sklejaną część unieruchomić, bo może spłynąć.
Piotr Baszucki w Sprzątanie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 6628
Klej do epifitów sygnowany logiem Seachem - w opakowaniu 2 sztuki (2x4g).
Link do opisu:
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/seachem-flourish-glue-2x4g-klej-epifitow-p-28720.html
Witam ,szukam sposobu na mocowanie szczepek microsorium do grubego korzenia, będzie go sporo więc nitka raczej odpada. Szukałem kleju do epifitów Seachem ale nie da się go kupić w internecie (bynajmni...
Kondzio w Szkło i meble· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1422
Witam.
Mam pytanie kupiłem tło Penn-Plax które nie posiada kleju i teraz zastanawiam się na co przykleić w internecie znalazłem 2 kleje ale brak dokładnych wypowiedzi i jak się trzyma po zastosowaniu...
plantscraper1.jpg
Firma Microbe-Lift wprowadziła do oferty klej cyjanoakrylowy (100% bez domieszek).
Cechą wyróżniającą jest duże 50-gramowe opakowanie (dla porównania klej Seachem to buteleczka 4g)...
ciesizdz w Oświetlenie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1682
Możecie polecić klej i pastę termo? Tak, żeby rozsądne były zarówno jakość, jak i stosunek jakości do ceny. Pastę planuję dawać między diodę i gwiazdkę, klej między gwiazdkę i radiator (chyba, że ktoś...
Tadeus w Sprzątanie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 7027
Drodzy,
Widziałem to już parę razy na filmikach instruktażowych różnych "guru" aquascapingu, więc chcę tylko dopytać... Jak wyglądają wasze doświadczenia z mocowaniem epifitów nie za pomoc...
7keys w Oświetlenie· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 3664
Dziś niestety rozpadła mi się obudowa oświetleniowa z plexi.
Domniemam ze żywica typu gwóźdź chemiczny nie wytrzymała różnicy temperatur.
W dzień nagrzewanie od lamp, wieczorem stygnie...
Obudowa w...
slipknot1989 w Filtracja· Odpowiedzi: 18 · Wyświetlenia: 6831
Witam. Planuję zrobić małą instalację pod akwa z rur pcv. Pytanie moje jest takie czy klej do takich rur z powszechnych marketów budowlanych po wyschnięciu jest całkowicie bezpieczny dla organizmów ży...
kuubaw w Podłoże· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 548
Klej Arabski Super Mocny klejenie ziemi i gliny w postaci małych ziarenek i wykorzystanie jako podłoże do akwarium? co myślicie o takim eksperymencie :idea:
Statystyki
Ten temat przegląda 690 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571600
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 689 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej