Reduktor z elektrozaworem i zaworkiem- zestaw - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Reduktor z elektrozaworem i zaworkiem- zestaw

Liczba wyświetleń: 1792·Brak odpowiedzi
Zestawy dozujące dwutlenek węgla oraz akcesoria. Metody dyfuzji i pomiar stężenia w wodzie.
Piotr Baszucki Nowa Ruda
Obrazek

Dzieki temu, ze elektrozawor montowany jest tuz przy reduktorze - nie ma skokow cisnienia przy otwieraniu zaworu przez elektrozawor.

https://roslinyakwariowe.pl/sklep/re ... -4564.html
mgr biologii - botanik, specjalista z zakresu fizjologii roślin wodnych

Piotr Baszucki
Ranga: roslinyakwariowe.pl

Miasto: Nowa Ruda

Wspieram stronę kontem Premium
Akwaria

Powrót do Technika CO2

Powiązane tematy

Screenshot 2025-11-20 151646.png

Zestaw co2

Lejla w Technika CO2 · Odpowiedzi: 19 · Wyświetlenia: 11542
Chciałam kupić sobie wszytko do zestawu co2 tylko wystąpił problem nie doczytałam i kupiłam reduktor firmy magnum z zaworkiem precyzyjnym i licznik bąbelków i aqua Nova. I czy jeśli odkręciłam tą końc...
IMG_20250403_120943.jpg

Używany reduktor CO2

pk77 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 4181
Dostałem używany reduktor CO2 (na zdjęciu), zaworek precyzyjny Camozzi i elektrozawór AquaArt. Nie miałem wiele kontaktu z techniką CO2 do tej pory. Mam jeszcze wężyki 6mm (te twardsze), zaworek zwro...
sodastream1.jpg

Nowość Aqua-art - reduktor CO2 do butli SodaSystem

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 4019
sodastream1.jpg Zapraszam do zapoznania się z nowością w sklepie: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/reduktor-butli-sodasystem-p-49196.html Kto z Was używa systemu SodaStream z butlą 500g? Jesteści...
foto 1.jpg

SODASTREAM Reduktor CO2

guzi75 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 3524
Witam, mam butle SODASTREAM, podłączoną pod reduktor od ISTA CO2-foto 1. przez przejściówke TR 21*4, 5/8-18UNF, foto 2. I teraz pytanie? 1- co byście mi za reduktor polecili jakiś inny do tej butli. 2...
zestaw-co2.jpg

Zestaw co2

Gardom w Technika CO2 · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2605
Cześć, Przymierzam się do butli CO2, nastawiam się nad poniższym zestawem. Będę wdzięczny za info czy ma jakieś słabe punkty czy jest ok, czy może samemu skompletować? Akwarium 200l flora: anubias, ...
reduktor_co2_z_dwoma_zegarami-i-9835-1-500.jpg

Ankieta: Reduktor CO2 Blue czy standardowy + zaworek

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4913
Zapraszam do podzielenia się opiniami.
zestaw-co2.jpg

Zestaw CO2 Do Akwarium Aquario BLUE Professional Z BUTLĄ 2L

dawid112 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 6763
witam chciałbym sie zapytać czy ktoś z was korzysta z tej butli co2 i czy ta butla ma zaworek przeciwzrotny po slyszalem ze ponoć to 3w1 ze niby ma wbudowany kolo reduktora zerkniecie jak sadzicie ?...
IMG_1216.jpg

Jak otworzyć reduktor z elektrozaworem… bez prądu

Berlioz w Technika CO2 · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 6072
Mam reduktor z elektrozaworem firmy Aquario. Coś tam się chyba przepaliło, bo elektrozawór przestał się otwierać. Chciałbym uniknąć wydatków i zastanawiam się, czy można coś przestawić w elektrozaworz...

Nieszczelny reduktor Chihiros - 2 manometry

bkoz w Technika CO2 · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 11644
Witam Mam reduktor Chihiros - 2 manometry, który przepuszcza gaz spod nakrętki mocującej do butli. Reduktor pracował prawie rok, potem butla była zakręcona na trzy miesiące i po ponownym odkręceniu po...

Czy taki reduktor będzie pasować do butli z bio ?

Anonim 59529 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3560
Witam Od razu domyślam się jakie będą komentarze że ładuje silnik Ferrari do malucha ale no nie mam gdzie nabić butli takiej z prawdziwego zdarzenia gazem co2 więc musze korzystać z bio co2. Mam taki...

Statystyki

Ten temat przegląda 280 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571000
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: marcin stuglik

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 280 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.