Łukasz 90 w Rośliny· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2627
Witam, akwarium 30l , obsada:
2x helmet
2x neonki
2x molinezja
1x glonojad
Od jakiegoś czasu mam problem z roślinkami, coś jakby zjadało je od dołu, czy to problem z ślimakami? IMG_20210922_080814.j...
Yoda40 w Rośliny· Odpowiedzi: 52 · Wyświetlenia: 20563
Hej
Restart miałem tydzień temu zasadziłem wszystko co miałem plus dokupiłem kilka nowych.... I nowe wyglądają tak ....:(
Zasadzone 3 dni temu...
Narazie zdążyłem zrobić takie testy..
No3 10
Po4 0,...
dadu w Rośliny· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1646
Witam ostatnio zakupiłem w sklepie internetowym kryptokoryne blassii ,ale jakoś nie do końca jestem przekonany czy to naprawdę ona ,jak myślicie co to za odmiana
whitechocolate w Rośliny· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 3589
witam serdecznie, pytanko odnosnie takiej roslinki jak na zdjeciu? tydzien po wlozeniu nowej tak sie stalo, czemu? dlaczego? co poszlo nie tak? :) prosba do znawcow.
alessio1986 w Sprzątanie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1170
Witam wszystkich!!! Mam problem,Co się dzieje z.roślinka....??? Akwarium dojrzewajace 5 dni..
Kilka listków zrobiło się dziwnie białe a kilka się rozpuszcza
Bartecki w Sprzątanie· Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1577
Kupiłem ostatnio kryptokoryne w koszyku w wacie. Na dnie w koszyku znajdowal sie niewielki gliniany moze ceramiczny krązek...i tak z ciekawosci pytam w jakim celu i co daje taki krążek?
justynka0418 w Nawożenie· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 1409
Witam mam taki problem zakupiłam 3 - 4 tygodnie temu roślinkę Ludwigia Repens Rubin.
Roślinka zaczęła dostawać ładne listki ale po krótkim czasie ten liść zaczyna robić się czarny jak by gnił po niżej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 313 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej