Hehehe No cóz, moja choroba uniemozliwiła calkowicie pielegnacie nad tym akwarium no i sie zapusciło... ale w niedługim czasie zabieram sie za nie! Narazie czekam na dostaw roslinek, które zamówiłem w sklepie internetowym za 170zł (kolo 50gat ) i zobaczymy
Raffy napisał(a):w niedługim czasie zabieram sie za nie! Narazie czekam na dostaw roslinek, które zamówiłem w sklepie internetowym za 170zł (kolo 50gat ) i zobaczymy
Akwarium rzeczywiście zarosło ale zastanawiam się czy nie za dużo roślin zakupiłeś no chyba, że tylko niektóre wybieżesz do tego zbiornika
Hejo, postanowiłem przerobić swoje 25L akwarium kotnikowe na roślinne. Tak to wygląda:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170410/466c915bc48b584000464b654a4cb919.jpg
Rośliny przeni...
Witam!
To moje drugie akwarium.
Mniejsze...
Większe ma 50 l
Zalane 7.03.2017 całkowicie wodą ze starego akwa, więc woda kryształ.
Uznalem także, że skoro woda 100 % gotowa...to wrzuce zwierzątka [SM...
Witam postanowiłem założyć sobie mały zbiornik 25l bez gazu ( takie małe LT )
Z założenia ma to być zbiorniki z kilkoma bardzo małymi rybkami oraz krewetki.
Zastanawiam się nad podłożem jakie wybrać ...
Witam, jako że jestem nowy na forum trochę słów o mnie. Nazywam się Janek. Akwarystyką zajmuję się jakieś 3 może 4 lata.
Przez część czasu zajmowałem się akwariami ogólnymi. Później biotopowymi. Aktu...
Kolejna aranżacja prawie za darmo :)
Vivarium powstało z powodu nadmiaru roślin po przycinkach i takich które nie są już potrzebne, przecież ciężko jest wyrzucić zdrowe rośliny nie ? :)
Oprócz Ficu...
DSC08051.jpg Chciałem pokazac swoje dwa mini zbiorniczki, może komuś się spodobają albo zainspirują bo takie kompozycje są w zasięgu każdego z nas ;)
1. Mcharium w emersie w kostce aquael shrimp 30x3...
C haos i proste rosliny, czyli moja najbardziej leniwa "kompozycja" ;)
oto i ona:
http://www.jp2doc.org/akwa/akwa.jpg
W yzywanie sie jest mile widziane :]
pozdro,
tomek
Witam po dłuższej przerwie :) postanowiłem założyć akwarium o dość nietypowych wymiarach inspirowane tym zdjęciem
maxresdefault.jpg
A więc zamówiłem akwarium Opti White o wymiarach 54x30x15, lampę ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 304 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej