Rak akwariowy - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Rak akwariowy

Liczba wyświetleń: 2559·Odpowiedzi: 1
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Zaloguj się, aby zmienić widok
pablo picasso

10 wrz 2007, 17:07 Rak akwariowy  (#1)  

Dzień dobry-mam pytanie jak powinno się hodować w akwarium raka
marmurkowego. za odpowiedź z góry dziękuję i pozdrawiam-
pablo picasso 8)

pablo picasso

03 paź 2007, 21:16   (#2)  

Pozdrawiam
------
>>Moja strona<<
Na tym forum można odnieść wrażenie, że Heteranthera zosterifolia nigdy nie istniała...

Yahilles
Ranga: Znający temat

Powrót do Zwierzęta

Powiązane tematy

YouTube

Rak Patzcuaro

Anonim 53985 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2225
Czy ktoś może coś więcej wypowiedzieć się na temat raków patzcuaro. Poniżej zdjęcie podglądowe.
YouTube

Rak Cambarellus Patzcuarense Orange

Litor w Zwierzęta · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 8232
Rak Cambarellus Patzcuarense Orange posiadam sztuk 5, w tym że jedna sztukę dziś kupiłem i obawia Mnie jej zachowanie jest w stosunku do innych raczków bardzo agresywna atakuje je mimo że ma szczypce(...

Rak Pomarańczowy (Cambarellus patzcuarense) BĄBEL NA CIELE

grlskce w Zwierzęta · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 952
Witam, Na moim raczku zaobserwowałem dziwny "bąbel" na ciele, pojawił się 2-3 dni po wylince, rak stał się apatyczny, chowa się w kryjówkach, nie pobiera pokarmu. Co to może być i jaka może...

Czy Rak nie załatwi Miętusa

Umberto w Zwierzęta · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1324
Siemka wszystkim. Dzisiaj wpuściłem do akwa raka, ale mam w nim już miętusa. Jak dobrze wiemy, są to zwierzątka denne, i mam pytanko, rak jest mniejszy, ale czy nie zje miętusa?

Rak w roślinnym

hib1 w Zwierzęta · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3569
Trafiły do mnie dwa raki marmurkowe. Córka przyniosła ze szkoły, bo idą wakacje i roślinki oraz zwierzątka z gabinetu biologicznego są upłynniane przez nauczyciela :evil: . Z tego co wyczytałem, rak z...

Statystyki

Ten temat przegląda 150 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570998
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 150 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.