gdzie najlepie kupowac rosliny??
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
witam mam zamiar zalozyc 450l holendra i tu moje pytanie gdzie najlepiej kupic rosliny?do 450 bede ich troche potrzebowal a chcialbym nie przeplacac.czy przez allegro sie oplaca jesli tak to u kogo.w firmach ktore sprzedaja wysylkowo jest troche drogo ale podobno to towar pewny.licze na Wasze doswiadczenie i pomoc pozdro
hard&heavy
-
heavy
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: wroclaw
w:
www.plantis.com.pl
powyzej bodajze 200 zl wysylaja.anuie ukrywajmy ze do takiego akwa bedziesz potrzeboewal "TROCHE" zielska
Jabol-Radek Jablonski - Lodz
GSM: 693748547
-

jabol
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
-
Polecam również Plantis i ten sklep
http://www.holender.vdn.pl/
-

Armek
●
- Ranga: Znający temat
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
a co myslicie o kupowaniu na allegro? czy ktos ma kogos godnego polecenia.dzieki pozdro
hard&heavy
-
heavy
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: wroclaw
Polecam kresone. Ma zdrowe i bardzo ładne rosliny.
-

Emi
●
- Ranga: Zainteresowany tematem
- Miasto: Gliwice
-
Powiązane tematy
Zapraszam do obejrzenia wywiadu z pracownikami firmy Tropica.
Dostępne tłumaczenie napisów w języku polskim.
Temat dedykowany identyfikacji gatunków roślin wodnych.
Szukam rurek przelewowych jak na dołączonym zdjęciu ? Kilka dni temu kupiłem Aquael Ultramax 1500 lecz dla mnie te standardowe rurki to porażka, chcę zastosować sprawdzone z Unimax'a lecz jeśli znajdę...
Cześć,
Wątek będzie trochę o glonach, trochę o parametrach i o roślinach, które bardzo chciałabym uratować.
Akwarium zalałam 11 maja, posadziłam wszystko na raz. Czyli dzisiaj mija 2 tygodnie od sta...
Witajcie
Przychodzę z prośbą o pomoc bo lekko nie ogarniam zaistniałej sytuacji.
Akwarium to 200l 100x40x50 . Na dnie 27l podłoża aktywnego Chihiros aqua soil, do tego aranżacja czyli dragony + korz...
Takie to oto coś przyszło mi dzisiaj z Invital.
Dodam ze jest to Eustralis stellata :roll:
Produkt z Aqua-Art ale nie twierdzę że akurat to wina tej firmy tylko sprzedawcy ze takie coś sprzedał....
Witam
Posiadam 300 litrowe akwarium. Jest ono roślinne ale razem z pyszczakami obecnie. Oświetlenie mam 110 wat led. Filtr ultramax 2000 bt. Z dozownika nawoże codziennie aquart macro green 5 ml i aq...
Czy istnieją jakieś rośliny akwariowe które bez przycinki potrafią wyrosnąć ponad taflę wody?
Hej
Czy zwartki invitro jak się rozpuszczą to odrastają jak zwartki z koszyczków emersyjnych? Czy jednak nie ma szans na przeżycie rośliny?
Najpierw dane o moim zbiorniku: Aquael Optiset 200, filtracja Unimax 250, przed Unimaxem filtr narurowy 10" wypełniony watą.
Chcę się pozbyć narurowca, a w zamian dodatkowo dołożyć Multikani 800 ...
|