Akwa nawet ładne ale przerybione, dla trzciniaków i gurami całujących za małe. Poza tym gałęzatka w kulkach kiepsko wygląda, lepiej ją rozwinąć. Poza tym razbory i bystrzyki powinno się trzymać w większych stadkach...
Pozdrawiam
------
>>Moja strona<< Na tym forum można odnieść wrażenie, że Heteranthera zosterifolia nigdy nie istniała...
Yahilles napisał(a):Akwa nawet ładne ale przerybione, dla trzciniaków i gurami całujących za małe. Poza tym gałęzatka w kulkach kiepsko wygląda, lepiej ją rozwinąć. Poza tym razbory i bystrzyki powinno się trzymać w większych stadkach...
gurami calujace min 200l
czciniak minimum 200l
pozatym nie mieszkam w polsce i nie mam komu tych ryb pooddawać, dlatego mam taki mix bo obok mnie jest sklep gdzie po dostawie 70% ryb pada te ktore ja mam to te ktore zdazylem kupic przed rychła smiercia, co do przerybienia to no2 mam na 0, no3 4, o dobrym stanie wody swiadczy to ze pielegniczki kakadu reguralnie się rozmnazają, i wszystkie te ryby tolerują wode lekko kwaśną, ryby są zdrowe i szybko rosną, oprcz pielegniczek rozmnażam tez bojowniki.
adriano210 napisał(a):pozatym nie mieszkam w polsce i nie mam komu tych ryb pooddawać, dlatego mam taki mix bo obok mnie jest sklep gdzie po dostawie 70% ryb pada
To gdzie ty mieszkasz? Na biegunie i co to za sklep.Masakra.Ja się jeszcze czepię tego że kakadu trzyma się w haremach i nie trzyma się razem z ramirezami ze względu na agresje tych pierwszych.
http://www.roslinyakwariowe.pl/images/stories/wiadomosci/2015/styczen/ada-lizbona-1.jpg
Już niebawem będziemy mieli okazję obejrzeć największe na Świecie akwarium roślinne zaaranżo...
Wpadłem ostatnio do ZOO w Warszawie zobaczyć, co w trawie piszczy.
Przyznam szczerze, że nowe akwarium roślinne robi wrażenie.
Miałem szczęście być z samego rana, więc ludzi nie było za wiele a przy o...
1-200422.jpeg
Zapraszamy do obejrzenia akwarium o pojemności 200l z aranżacją autorstwa Marka Evansa wykonaną dla firmy Tropica Aquarium Plants.
Zobacz więcej: https://roslinyakwariowe.pl/galerie/...
Zapraszam do obejrzenia (włączcie polskie napisy), Balazs mądrze mówi - szczególnie o planowaniu budżetu na akwarium i nie podnoszenia zbyt wysoko poprzeczki odnośnie litrażu.
Witam, co mogę jeszcze zrobić w tym akwarium, by było bardziej naturalne i by nadać mu głębi?
Zastanawiałam się nad umieszczeniem korzeni po lewej na kamieniu, by były trochę wyżej. Mam 3 otoczaki c...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 319 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej