gdzie nie wydam fortuny na rosliny ? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

gdzie nie wydam fortuny na rosliny ?

Liczba wyświetleń: 1565·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
pusz głogów
Witam wszystkich

Przygotowuje sie do startu 500l zbiornika. Wlasciwie problem pozostal mi tylko jeden, gdzie kupie w sieci badz w okolicach Glogowa w rozsadnych cenach rosliny do jego obsadzania. Ze wzgledu na slimaki i glony nie chcialbym wsadzac roslin z starego zbiornika. Na allegro niby tego sporo jest ale nie do konca jest to czegoszukam,z kolei wcolisa.com.pl ceny sa lekko szokujace.Szukam tego typu roslin:

Echinodorus major, ludwigia repens iLudwigia glandulosa,
hygrophila longipholia,limnofila wodna, numphea zenkeri, lobelia cardinallis,
cryptocorine villisi (duzo sztuk), cryptocoryne becetti,cryptocoryne undulata, anubias nana,rdestnica gaja.

Moze ktos z was ma cos do odsprzedania ?

pusz
Ranga: Początkujący

Miasto: głogów

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

27 lip 2007, 20:51   (#2)  

W tej sytuacji polecam aukcje tego Pana sprzedaje roślinki z przycinki i hoduje raczej rośliny dla bardziej zaawansowanych więc myśle że panowie powinni się zgadać wysyłam link do jednej z jego aukcji...
ps. On ma dużo więcej roślin niż na tej aukcji
http://www.allegro.pl/item219323238_zes ... kich_.html

rav676

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Jak produkowane są rośliny Tropica

Piotr Baszucki w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 105
Zapraszam do obejrzenia wywiadu z pracownikami firmy Tropica. Dostępne tłumaczenie napisów w języku polskim.
11.JPG

Pomoc w identyfikacji rośliny - wgraj zdjęcie

enigma w Rośliny · Odpowiedzi: 2132 · Wyświetlenia: 743830
Temat dedykowany identyfikacji gatunków roślin wodnych.
rurki_przelewowe.PNG

Gdzie kupię rurki przelewowe do Aquael Unimax ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1706
Szukam rurek przelewowych jak na dołączonym zdjęciu ? Kilka dni temu kupiłem Aquael Ultramax 1500 lecz dla mnie te standardowe rurki to porażka, chcę zastosować sprawdzone z Unimax'a lecz jeśli znajdę...

Ebook „Masz glony w akwarium? To nie jest przypadek”

TenOdTego w Glony · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1694
Jak tam wrażenia z przeczytania ebooka „Masz glony w akwarium? To nie jest przypadek” od Pana od Ryb - Podwodne światy Aqua Test? Czy może nikt nie kupił?

Tych konkursów z nami już nie ma...

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1236
Tych konkursów z nami już nie ma.: IIAC, AGA, EAPLC... szkoda, budziły swego czasu wiele emocji...chyba czas rozruszać towarzystwo i podziałać z czymś na lokalnym podwórku ;)

Niektóre rośliny mi gniją

Łoś w Rośliny · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1315
Witam Posiadam 300 litrowe akwarium. Jest ono roślinne ale razem z pyszczakami obecnie. Oświetlenie mam 110 wat led. Filtr ultramax 2000 bt. Z dozownika nawoże codziennie aquart macro green 5 ml i aq...

Mój filtr ro nie robi wody RO, czy to zesputa membrana?

Sebosska w Nawożenie · Odpowiedzi: 22 · Wyświetlenia: 15865
Siemka. Jakieś 4 miesiace temu kupiłem filtr ro Arka myaqua 1900. Filtr był polecany przez paru znanych mi ludzi. Ma dużą wydajność, ma fajny wygląd i jest kompaktowy, ale też nie jest tani.Ale do rze...

Co jest nie tak?

Łoś w Rośliny · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 6128
Witam Pisałem w innym dziale o moim akwarium i oświetleniu. Okazało się tak że mam 2x30 watt led tuby aquastel(plant i power) oraz mam 46 watt belke Fluval Plant 3.0 które ponoć daje około 3000 lumen...

Rośliny poza akwarium

Lejla w Rośliny · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2651
Czy istnieją jakieś rośliny akwariowe które bez przycinki potrafią wyrosnąć ponad taflę wody?

Pytanie o rośliny invitro (zwartki)

Jacek Pawłowski w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1508
Hej Czy zwartki invitro jak się rozpuszczą to odrastają jak zwartki z koszyczków emersyjnych? Czy jednak nie ma szans na przeżycie rośliny?

Statystyki

Ten temat przegląda 935 użytkowników w tym 2 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571614
 •  Liczba wątków: 49481
 •  Użytkownicy: 36915

•  Najnowszy użytkownik: lupus1

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 933 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.