Ja też tak miełem tylko że na szybie jakimś códem wzieła liść z ludwigi i przylepiła się razem z liściem do szyby.Moim zdanie to przez przypadek wpadło do akwa podczas karmienia.ja to zaraz wyciągłem i zabiłem dla pewności
holenderskiebartek90 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 6182
Witam
Mam problem . Dzisiaj zobaczylem w akwarium jakies dziwne stworzenia . Wylowilem juz 3.
Czy to larwy wazki ?
Czy sa bezpieczne dla zwierzat i roslin ?
Czy sie rozmnazaja?
Ile maksymalnie moge...
LYSERpL w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1449
Witam! Wczoraj pytałem o karmienie narybka skalara... Dzisiaj mam inne pytanie: Zauważyłem, że ikra trzyma sie na liściu anubiasa tylko dzięki czemuc co wygląda na ciemne nici? Nie potrafie tego opisa...
wojtgor w Zwierzęta· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2812
Witam
No ładnie ,wymienialem roslinki i po wyjeciu wywłócznika znalazlem larwe ważki żywą :) ,a ja zastanawialem sie co mi wsuwa male krewetki :) . Skad sie wzieła nie mam pojecia pewnie przywlokłem ...
lukas_gr w Zwierzęta· Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 9435
witam, zaobserwowalem dzsiaj w moim akwarium dziwne stworzenie, wyglada jak cos pomiedzy pszczla a pajakiem bez skrzydelm, jest koloru brazowego, ma 3 pary nozek, odwlok i glowe, dlugosc ok 1,5cm, roz...
Statystyki
Ten temat przegląda 315 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 570937
• Liczba wątków: 48796
• Użytkownicy: 36925
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 314 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej