Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Czy warto? Jeśli chcesz wykonać samodzielnie PMDD, to warto. Musisz ponadto dokupić kwas solny i borowy.
-
mac73x
●
- Ranga: Poznaje temat
-
To chyba kupie bo w razie niedoborów zawsze będę miał "lekarstwo".
-

mch35
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: Wisznice
-
Gorzej jak zabraknie Ci fosforu:)
-
mac73x
●
- Ranga: Poznaje temat
-
-

Armek
●
- Ranga: Znający temat
Powiązane tematy
Stosuje i wydaj mi się to dobrym połączeniem Seachem Prime przy podmianach oraz Stability i Pristine. Mam w szafce sporo Microbe-Lift SPECIAL BLEND oraz Microbe-Lift GRAVEL i zastanawiam się,czy jest ...
Od kilku lat używam nawozu mikroelementowego AA PG Classic. Czy jestem zadowolony? Trudno powiedzieć, ponieważ nie mam żadnego odniesienia. Dlatego chciałbym spróbować coś innego. Wybór padł na nawóz ...
Warto inwestować w CO2 do akwarium ??
mam w nim sporo roślin ale podobno jak do tego dodam jakąś butle to będą się lepiej miały
Warto ? czy nie ? jeśli macie doświadczenie to proszę o podpowiedzi...
Witajcie,
Czy warto kupować CO2 w płynie?
czy jest dobre rozwiązanie, czy stosować to tylko jako dodatek?
Jeśli można i opłaca się używać to jakiej firmy specyfik polecacie
Witam po sporej przerwie. Mam pytanie, kolega prosi mnie bym mu rozpisał i przygotował schemat nawożenia metodą IE, nie było by problemu gdyby nie to że chce mieć akwarium z nie wielką ilością mchów w...
Mam akwarium 112 l z oświetleniem 2x18w + odbłyśniki , Co2 podaje z bimbrowni ,obecnie nawożę symfonią złota + potas czy warto przechodzić na sole i system EI?
ostatnia fota , czegoś roślina brakuj...
Czy warto trzymać się zasady 10:1 azot fosfor w 3 miesięcznym zbiorniku na nowej amazoni?
Dodaję codziennie azotu i fosforu tak aby utrzymywać ten współczynnik ale podłoże i tak w ciągu dnia zbija az...
http://allegro.pl/nawoz-dla-roslin-k2s04-fe-co2-kulki-dyfuzor-i1760092175.html
http://allegro.pl/nawoz-dla-roslin-akwaryjnych-mega-gratisy-i1755092116.html
Czy to sa dobre nawozy czy badziew?
Witam!
Jestem dokładnie ciemny w temacie mikro i makro z tym całym EI itd (nie wiem o co tu chodzi) (dobrze by było jak by ktoś pomógł też i w tym)
Mam akwarium LT na ziemi i po roku już chyba trz...
Witam
Własnie wystartowałem zbiornik na Amazonii I i Power Sand Special ii poki podaje sam potas (Kallium Potassium Easy Life) to mam czas do namysłu nad reszta specyfików i tu moje pytanie rozpoczet...
|
|