Co sądzicie o takiej osmozie - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Co sądzicie o takiej osmozie

Liczba wyświetleń: 1116·Odpowiedzi: 1
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Zaloguj się, aby zmienić widok

04 kwi 2007, 22:46 Co sądzicie o takiej osmozie  (#1)  

Witam przewiduje zakup osmozy lecz nie chce kupić jakiegoś badziewia co sądzicie o ty filtrze .Pozdrawiam i dzięki za podpowiedzi

http://allegro.pl/item181206102_osmoza_ ... _gwar.html

marcin.k

Wojtek B. Bydgoszcz

04 kwi 2007, 23:46   (#2)  

Cześć.Typowy filtr ,który występował na forum kilka razy.Myślę ,że możesz kupić bez obaw.Wkłady filtrujące do nich można kupić na allegro.Chociaż osobiście wybrałem RO 300 MAXI z Plexidasa ze względu na wydajność i dostęp do mediów filtracyjnych w Castoramie ,którą mam pod bokiem.
Powodzenia Wojtek B.
http://szwajcar.com/page1.php

Wojtek B.
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Bydgoszcz

Powrót do Filtracja

Powiązane tematy

20220130_230339.jpg

Co sądzicie o takim sumpie ?

ravm84 w Filtracja · Odpowiedzi: 21 · Wyświetlenia: 7425
Chciałbym pozdrowić wszystkich akwarystów i przywitać się jako nowy członek tego forum. Mam do Was prośbę o ocenę sumpa jaki został wykonany przez firmę, która składa mi akwarium. To jest sump do akw...
YouTube

Wysokie PO4 wody po osmozie

robkan w Filtracja · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1302
Witam. Dziś zauważyłem, że w wodzie po osmozie mam bardzo wysokie PO4 podczas gdy ta sama woda w kranie przed filtrem ma PO4 = 0. Czy ktoś może mi to wytłumaczyć? Czy to może wina zużytego filtra, czy...
HN-104.jpg

panel filtracyjny- co sądzicie o tym

rrosi w Filtracja · Odpowiedzi: 23 · Wyświetlenia: 6666
Poproszono mnie o możliwość zaaranżowania "po znajomości" akwarium c.a. 180l, ale o bardzo nietypowych wymiarach 82x52x45h i z problemem, jakim jest brak możliwości zastosowania kubełka:( - ...

Co sądzicie o midikani 800

chomer w Filtracja · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 3136
Mam akwarium 160 l i zastanawiam się nad zakupem filtra midikani. Co sądzicie o tym filtrze, poradzi sobie? Czy ktoś z niego korzysta?

Wata filtracyjna - co sądzicie?

Bulkowski w Filtracja · Odpowiedzi: 23 · Wyświetlenia: 16634
Witam. Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o wacie filtracyjnej w kubełku jako jeden z wkładów? Cały czas nie jestem zadowolony przejrzystością wody w moim baniaku i zastanawiam się nad watą....

Aqua Nova NCF-1500 co sadzicie, prosze o porade

papaj841 w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 5039
WItam, w moim roslinnym baniaku 250L aktulanie dziala filtr zewnetrzny Tetra Tec EX 700, sprawuje sie dobrze ale wydaje mi sie ze mogl by byc troche mocniejszy, dlatego planuje zakup czegos wiekszego....

Co sadzicie o tym filtrze??? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ

tomaszzaq1xsw2 w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1339
Witam, czy ktoś ma, używa, zna jakieś opinie na temat tego filtra JBL CRISTALPROFI i80. Z góry dzięki za odpowiedzi :) będzie do zbiornika low-tech akwa 74 l

Co sądzicie o tym filtrze?

Godmen1 w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 836
http://allegro.pl/aquael-turbo-filter-500-do-150-l-ceramika-i1786871822.html Co o tym sądzicie? dzisiaj zakupiłem taki w sklepie zoologicznym i mam zamiar umieścić go w swoim 54l krewetkarium.

Jaka firma ma w ofercie pompy dokładnie o takiej konstrukcji

marofoxyz w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 837
Chodzi mi o taką jak w linku - ta konkretnie jest Aquaela - od filtra ciśnieniowego Pressuremax ale ma za małą wydajność, bo tylko 600 l/h ,potrzebuję pompy dokładnie o takiej konstrukcji ale o przepł...

Co sądzicie o filtrze Tetratec 1200

girzol w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1106
Co sądzicie o filtrze Tetratec 1200, gdyż ze wzgledu na slabą cyrkulace w moim 200l zbiorniku postanowiłem taki filtr kupić?

Statystyki

Ten temat przegląda 632 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571619
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36921

•  Najnowszy użytkownik: jarek_miksiewicz

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 632 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.