Witam,
postanowiłem pokazać wam 45l czystej amatorki:P
Zdecydowałem się Wam pokazać mój zbiorniczek bo przecież widujecie tu gorsze prace:D A może mi coś podpowiecie:D
Start zbiornika to 27,08,2013
...
Cześć. Wiem, że wątek już się pojawił w 2015r. ale .... chciałbym się dowiedzieć czy zmieniać i na co. Akwarium 45l. Kilka ryb, dużo roślin, trochę krewetek. Obecnie pracuje w nim Fan Mini Plus. Co do...
Witam, zmieniły mi się nieco plany, i w niekontrolowanym przypływie chęci czegoś nowego kupiłem parę roślin. Mam teraz nieco zagwozdkę jak zaaranżować akwariuma. Rośliny jakie mam to:
Hygrophila Glabr...
Witam, chciałbym się pochwalić paroma zdjątkami z mojego zbiornika. Jest to małe paludarium, w którym rośnie kilka roślin różnego pochodzenia. Generalnie staram się nie angażować w rozwój życia w nim,...
Witam mam na strychu akwarium profilowane 45 l i myślę żeby zrobić z tego krewetkarium ... Wyjdzie coś z tego ? I ile krewetek mógłbym mieć ? Proszę o odpowiedź . Pozdrawiam serdecznie [SMILING FACE W...
Od dosyć dawna nurtuje mnie wciąż pytanie jakie mam dać roślinki na tył akwarium, wciąż zmieniam je i nie moge trafić. Teraz mam Cabomba Caroliniana i nie jestem zbytnio zadowolony z niej. Poradźcie m...
Witam. Po już chyba 4 restarcie postanowiłem założyć akwarium hodowlane dla moich krewetek. Poprzednie krewetkarium nie wypaliło. Teraz czas na hodowlane. trochę o akwarium.
Akwarium - 50x30x30 cm ...
Przedstawiam fotki mojego mini paludarium.
Założone w akwarium około 25l. zalane do około 1/3 wysokosci. Część lądowa i wodna oddzielone są od siebie kawałkiem wygiętej plexy, dzięki czemu glina or...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 948 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej