45l-Kacper Obydziński - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

45l-Kacper Obydziński

Liczba wyświetleń: 1207·Brak odpowiedzi
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
modelmaniak

21 mar 2007, 22:05 45l-Kacper Obydziński  (#1)  

Akwarium:
50x30x30cm 45l

modelmaniak

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

IMG_2050.JPG

45l-Tomek_89

Tomek_89 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 64 · Wyświetlenia: 14051
Witam, postanowiłem pokazać wam 45l czystej amatorki:P Zdecydowałem się Wam pokazać mój zbiorniczek bo przecież widujecie tu gorsze prace:D A może mi coś podpowiecie:D Start zbiornika to 27,08,2013 ...

Filtr zew do małego akwarium (45l)

GregMad w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 5563
Cześć. Wiem, że wątek już się pojawił w 2015r. ale .... chciałbym się dowiedzieć czy zmieniać i na co. Akwarium 45l. Kilka ryb, dużo roślin, trochę krewetek. Obecnie pracuje w nim Fan Mini Plus. Co do...

Pomoc w aranżacji 45l

MichauD w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 5139
Witam, zmieniły mi się nieco plany, i w niekontrolowanym przypływie chęci czegoś nowego kupiłem parę roślin. Mam teraz nieco zagwozdkę jak zaaranżować akwariuma. Rośliny jakie mam to: Hygrophila Glabr...

45L - "Scenery Mountain"

Dawid-aqua w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1688
Witam, Chciałbym zaprezentować nowy zbiorniczek w stylu "iwagumi". Zbiornik: 50x30x30 OW, 45L Podłoże: ASII+ (5,4L) Oświetlenie: HQI 6500K Dekoracje: Scenery stone (ok. 7-8 kg), korzeń (b/...

45l - paludarium - Adam Kałus

Adam160 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 31110
Witam, chciałbym się pochwalić paroma zdjątkami z mojego zbiornika. Jest to małe paludarium, w którym rośnie kilka roślin różnego pochodzenia. Generalnie staram się nie angażować w rozwój życia w nim,...

45l może być krewetkarium ?

andrzej2000 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 4641
Witam mam na strychu akwarium profilowane 45 l i myślę żeby zrobić z tego krewetkarium ... Wyjdzie coś z tego ? I ile krewetek mógłbym mieć ? Proszę o odpowiedź . Pozdrawiam serdecznie [SMILING FACE W...

Jakie roślinki na tył akwarium 45l?

Danny840402 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1113
Od dosyć dawna nurtuje mnie wciąż pytanie jakie mam dać roślinki na tył akwarium, wciąż zmieniam je i nie moge trafić. Teraz mam Cabomba Caroliniana i nie jestem zbytnio zadowolony z niej. Poradźcie m...

45l - Krawetkarium hodowlane

marian9669 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 3597
Witam. Po już chyba 4 restarcie postanowiłem założyć akwarium hodowlane dla moich krewetek. Poprzednie krewetkarium nie wypaliło. Teraz czas na hodowlane. trochę o akwarium. Akwarium - 50x30x30 cm ...

Paludarium - Kacper Batko

Maver w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 6548
Przedstawiam fotki mojego mini paludarium. Założone w akwarium około 25l. zalane do około 1/3 wysokosci. Część lądowa i wodna oddzielone są od siebie kawałkiem wygiętej plexy, dzięki czemu glina or...

45l-BN/T- Sebastian Dorawski

seba333 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 2830
Objętość: 45l Wymiary: 50x30x30 Oświetlenie: 1x 45W zarówka Nawożenie: brak CO2: brak Podłoże: zwyczajny żwirek Parametry wody: PH: 6 ~ 7 Temperatura: 24-25 Filtracja: Filtr kaskadowy aqua c...

Statystyki

Ten temat przegląda 948 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570993
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 948 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.