Jacek Pawłowski w Nawożenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3856
Hej
Tak to jest jak jest dobrze a człowiek chce lepiej. Dodałem jedną nakrętkę Tetra Vital na Moje 64 litry. Stało się zielono na kamieniach od glona. Otoski mają co skrobać z kamieni.
Poniżej opis ...
muniek23b w Nawożenie· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 8154
Witam, prosiłbym o pomoc, bo w opisie nie mogę znaleźć, jakie są prawidłowe dawki tych dwóch nawozów aby utrzymać stosunek 10:1? Na przykładzie akwarium 100l
greg1978 w Nawożenie· Odpowiedzi: 44 · Wyświetlenia: 29748
Witam
zbiornik 4tygodnie 104l (ok 75l samej wody), podmiana raz w tygodniu ok 30-40l RO/Kran
CO2 z butli + reaktor elektrozawór ok 9h na dobę
Światło led DIY (obecnie ok 24cm nad taflą wody było zd...
prot w Nawożenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2180
Jest to seria nawozowa mikro i makro. Czy ktoś stosował i jaką ma opinię
https://sklep.roslinyakwariowe.pl/tabs-plant-tabletki-nawozowe-p-33872.html
Różnego rodzaju tabletki z ciekawą formułą która n...
Glonowaty w Nawożenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2075
Ostatnio w pewnym sklepie został mi ten produkt polecony przez sprzedawcę. Myślę kupie sprawdzę zobaczymy. Dzisiaj czytam etykietę że zaleca się używanie go z Gen BG (chyba micro od producenta). Jakoś...
Przemo80 w Nawożenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1709
Witam
Pytanie do stosujących AZOO NATURE GRO Plant Premium
Jak dawkujecie,wg zaleceń producenta co 4-7dni, czy w dawkach dziennych podzielonych??
Jakie macie opinie na temat tego nawozu??
Alicja w Nawożenie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2441
Witam mam problem mianowicie z chlopakiem prowadzimy akwarium od 3 tyg na metodzie EI bo tak nam doradzili ze najprosciej bedzie prowadzic tylko ze lejemy wode RO ktora ma 0 Gh i urzywamy Mineralizato...
apper w Nawożenie· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 6191
Mam akwarium z dużą ilością roślin i rybami, które preferują wodę średniej twardości. Akwa 375L. Niestety w kranie mam wodę bardzo twardą. Chciałbym przejść na 100% RO i sam doprowadzić ją do pożądany...
Statystyki
Ten temat przegląda 771 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 571004
• Liczba wątków: 48807
• Użytkownicy: 36935
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 771 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej