Tetra Plant Planta Min - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Tetra Plant Planta Min

Liczba wyświetleń: 1084·Odpowiedzi: 2
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Przemysław Ż

17 mar 2007, 14:58 Tetra Plant Planta Min  (#1)  

Czy opłaca się go stosować

Przemysław Ż

Dżemik Tarnów

17 mar 2007, 16:44   (#2)  

przeciesz to są groszowe sprawy -nie będziesz chyba karmił karpi w stawie chodowlanym

Dżemik
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Tarnów

17 mar 2007, 23:45   (#3)  

Dżemik napisał(a):przeciesz to są groszowe sprawy -nie będziesz chyba karmił karpi w stawie chodowlanym

Jakie karmił??
Tetra Plant PlantaMin. - płynny nawóz.
http://www.tropik.pl/product_info.php/products_id/470

Przemysław Ż - zajrzyj do działu Nasze Akwaria - znajdziesz tam kilka zbiorników nawożonych właśnie tym nawozem.
Pozdrawiam - Paweł Działowski
Aktualnie
Drzewiej bywało

diki
Ranga: Aktywny użytkownik

Powrót do Nawożenie

Powiązane tematy

IMG20240829204547.jpg

Tetra Vital - dodałem i pojawiły się glony

Jacek Pawłowski w Nawożenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 3856
Hej Tak to jest jak jest dobrze a człowiek chce lepiej. Dodałem jedną nakrętkę Tetra Vital na Moje 64 litry. Stało się zielono na kamieniach od glona. Otoski mają co skrobać z kamieni. Poniżej opis ...
20211207_191012.jpg

Qualdrop micro plant & fe Hybrid ustawienie odpowiednie dawk

muniek23b w Nawożenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 8154
Witam, prosiłbym o pomoc, bo w opisie nie mogę znaleźć, jakie są prawidłowe dawki tych dwóch nawozów aby utrzymać stosunek 10:1? Na przykładzie akwarium 100l
DSC_5645.JPG

Ogólny nawóz mikro/makro Tropica Plant Growth Specialized

greg1978 w Nawożenie · Odpowiedzi: 44 · Wyświetlenia: 29748
Witam zbiornik 4tygodnie 104l (ok 75l samej wody), podmiana raz w tygodniu ok 30-40l RO/Kran CO2 z butli + reaktor elektrozawór ok 9h na dobę Światło led DIY (obecnie ok 24cm nad taflą wody było zd...

Qualdrop Micro Plant

waldimaszewski w Nawożenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2515
Cześć. Czy w nawozie Qualdrop Micro Plant jest Fe czy trzeba osobno podawać? Czytam opis i nigdzie nie widzę w składzie żelaza.

AZOO PLANT Hormony roślinne

mykkk w Nawożenie · Odpowiedzi: 11 · Wyświetlenia: 6671
Witam!!! Czy ktoś już miał przyjemność przetestować te hormony?? jaka jest różnica między AUXINS-GIBBERELLINS-ZEATIN ??? Pozdrawiam

Pytanie o tabletki Neo Tabs Plant

prot w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2180
Jest to seria nawozowa mikro i makro. Czy ktoś stosował i jaką ma opinię https://sklep.roslinyakwariowe.pl/tabs-plant-tabletki-nawozowe-p-33872.html Różnego rodzaju tabletki z ciekawą formułą która n...

YOKUCHI Ishiko Plant Mineral

Glonowaty w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2075
Ostatnio w pewnym sklepie został mi ten produkt polecony przez sprzedawcę. Myślę kupie sprawdzę zobaczymy. Dzisiaj czytam etykietę że zaleca się używanie go z Gen BG (chyba micro od producenta). Jakoś...

AZOO Natue Gro Plant Premium dawkowanie, opinie

Przemo80 w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1709
Witam Pytanie do stosujących AZOO NATURE GRO Plant Premium Jak dawkujecie,wg zaleceń producenta co 4-7dni, czy w dawkach dziennych podzielonych?? Jakie macie opinie na temat tego nawozu??

Naworzenie EI a Mineralizator GH+ PLANT

Alicja w Nawożenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2441
Witam mam problem mianowicie z chlopakiem prowadzimy akwarium od 3 tyg na metodzie EI bo tak nam doradzili ze najprosciej bedzie prowadzic tylko ze lejemy wode RO ktora ma 0 Gh i urzywamy Mineralizato...

Planta Gainer PRO Hydro Mineral - regulacja twardości

apper w Nawożenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 6191
Mam akwarium z dużą ilością roślin i rybami, które preferują wodę średniej twardości. Akwa 375L. Niestety w kranie mam wodę bardzo twardą. Chciałbym przejść na 100% RO i sam doprowadzić ją do pożądany...

Statystyki

Ten temat przegląda 771 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571004
 •  Liczba wątków: 48807
 •  Użytkownicy: 36935

•  Najnowszy użytkownik: marcin stuglik

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 771 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.