|
|
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
Kiedyś w sklepie internetowym " Anubias" i na allegro były takie fajne, tanie zestawy do nawożenia CO2. Czy już ich nie ma, czy może źle szukam? Jeśli ich nie ma, to proszę, podajcie mi jakąś tanią alternatywę! Zestawów za 700 złotych kupować mi się nie chce, bo to przewyższy cenę reszty, niewielkiego baniaka (25l.) a w robieniu bimbrowni też nie mam doświadczenia
-
Patryś
●
Ostatnio edytowano 09 lut 2007, 15:45 przez Armek, łącznie edytowano 1 raz
-

Armek
●
- Ranga: Znający temat
Witaj ja tez zamówiłem ten zestaw ale teraz nie mają bodajże reduktorów i czekają na nie do konca lutego ale jak chcesz to mozna to chyba zamówic na www.anubias.pl ale dopiero jak bedą
-
Mikołaj.Klimaszewski
●
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
O.K. Zestawik MINI wyglada niezle, ale w Anubiasie byly chyba taniej  gdzie jest ten sklepik, bo chcialbym odebrac osobiscie? Jaki dyfuzor byscie mi polecili? Moze ten dostepny na stronie? Czy oprocz wezyka i dyfuzora jest cos jeszcze potrzebne?
P.S. Przepraszam, za brak polskich liter, ale cos nie chca sie pisac  [/list]
-
Patryś
●
-

Armek
●
- Ranga: Znający temat
Powiązane tematy
Witam
Udało mi się zmiękczyć wode przy pomocy wody ro i jak w kranie mam 11 GH to teraz w akwarium mam 5 GH. I udało mi się też ją lekko zakwasić tak na 6,5 ph ale to dzięki chyba podłożu Controsoil....
roslinyakwariowe.pl · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 0
https://roslinyakwariowe.pl/images/minaturki/thumb-fp-synchro1-d6ae1b4deda74a8a9438c71501f4a98e.jpg
Zapraszamy do zapoznania się z nową ofertą modernizacji oświetlenia. Jeśli posiadamy w pokrywi...
bezco2.jpg
In this video I discuss the four most important criteria for success when managing low tech planted aquascapes.
1. Substrate: Aquasoils are the best option and superior to other substra...
Dzień dobry,
Jakiś czas temu zakupiłem wyżej wymieniony test do bezpośredniego pomiaru co2. Nieważne czy mierze wodę z akwarium LT, wodę kranową, wodę przegotowaną, dopiero po wlaniu wielu kropel mi...
Witam, zakładam akwarium 120L HT.
Oświetlenie - Chihiros LED RGB VIVID 2
Akwarium - 80x35x50
Podłoże - Platinium Soil Normal
Zestaw Co2
Planowane rośliny to w szczególności średnio wymagające ale i ...
Witam. Mam taki efekt na Anubiasie Big, po 3 tygodzniach od jego umieszczeniu w zbiorniku:
Liście brązowieją i odpadają.
Małe anubiasy van nana, nie mają takiego efektu.
Akwarium: 450L
GH 7 'd
Ph, ...
Dzień dobry wszystkim!
Pytanie jest następujące: sprawiłem sobie do małego baniaczka ok. 20l zestaw ISTA BUTLA CO2 Z DYFUZOREM, pytanie dla obytych: jak szybko powinien znikać z dzwonu bąbel z gazem,...
Cześć. Jakie zestawy nawozów polecacie? Interesuje mnie mikro, makro, carbo? Oczywiście sprawdzone przez Was i nie za miliony monet. Obecnie stosuje Azoo Carbo Plus, Potas Easy life oraz żelazo równie...
Witam, czy ktoś z szanownych kolegów i koleżanek forumowiczów zna i mógłby podać "przepis szwagra" na ten modny ostatnio specyfik jakim jest węgiel w płynie ? Spodziewam się, że tak jak w przypadku in...
|
|