Mam akwarium 45l. Czy moge mieć w nim krewetki amanno 2 sztuki.Rybki kosiara, bocja, molinezja,mieczyki, guramin mozaikowy,pielegniczka kakadu,gupiki,żałobniczki. temperatura 25-27
modelmaniak napisał(a):Mam akwarium 45l. Czy moge mieć w nim krewetki amanno 2 sztuki.Rybki kosiara, bocja, molinezja,mieczyki, guramin mozaikowy,pielegniczka kakadu,gupiki,żałobniczki. temperatura 25-27
Amanno 2 sztuki + gupiki + żałobniczki. I to wszystko - dla reszty ryb poszukaj nowego (większego) domku.
Wątek wspólny w Zwierzęta· Odpowiedzi: 114 · Wyświetlenia: 198411
Witam
Niedawno zauważyłem w akwarium półcentymetrowe różowe robaki o średnicy około milimetra.Występują one na powierzchni podłoża i roślin trawnikowych. Gdy zostaną porwane przez prąd wody mocno się...
ZUREK w Zwierzęta· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3167
Dzień dobry,
witam wszystkich na forum, to mój pierwszy post. W akwarystyce również początkujący.
Generalnie mam taka sprawę z krewetkami Red Cherry. A więc kilka tygodni temu ( podajrze początkiem s...
Hagar w Zwierzęta· Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 13199
Witam serdecznie, piszę informacyjnie i równocześnie pytam. Czy ktoś spotkał się z agresją wśród Amano do ryb? Dzisiaj właśnie odłowiłem 5 dorosłych Amano (trzy samice coś koło 4 cm i dwa samce 2,5-3 ...
bluvel w Zwierzęta· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 5287
Cześć,
wiecie może co dopadło moją krewetkę? Od wczoraj problem został zauważony - mimo tego, jak martwo wygląda, żyje. Rusza wąsikami i co jakiś czas próbuje zmienić pozycje. Niestety pływać nie pot...
Ali2121 w Zwierzęta· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 6784
Cześć jeśli mój wątek się gdzieś dubluje to z góry przepraszam. Mam pytanie moja krewetka neocardina red cherry zaciążyła i ma tak dużą ilość jajeczek pod ogonem że mam wrażenie, iż te wypadną. Czy je...
bluvel w Zwierzęta· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 5886
Cześć,
w moim akwarium prawie na pewno zawitały pasożyty. Póki co u jednej z rybek gupika endlera (samicy) są widoczne objawy - wychudzenie, mimo apetytu, czerwone skrzela i glutowate odchody. Parame...
Valeska w Zwierzęta· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4285
Witam wszystkich :)
Mam dwa pytania odnośnie krewetek filtrujących (Atyopsis moluccensis), bo w necie znajduję sprzeczne informacje (lub żadne ;). Mianowicie - 1) czy można je trzymać pojedynczo, czy...
Statystyki
Ten temat przegląda 554 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 570932
• Liczba wątków: 48794
• Użytkownicy: 36922
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 554 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej