LYSERpL w Zwierzęta· Odpowiedzi: 146 · Wyświetlenia: 209589
Witam! Kupiłem niedawno akwarium, z którym dostałem kilkanascie rybek. Nie bardzo znam sie na pielęgnicach i prosze o pomoc w identyfikacji gatunków
1 http://imageshack.us/f/19/njzs.jpg/
2 http://imag...
Kinga w Zwierzęta· Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 6250
Cześć,
Proszę o pomoc przy ratowaniu obsady. Nie znam przyczyny padania ryb. Wszystko opisze poniżej. Będę wdzięczna za wsparcie i podpowiedzi.
Akwarium uruchomiłam na początku maja. Od 10 lipca pad...
wojtekszuminski w Zwierzęta· Odpowiedzi: 40 · Wyświetlenia: 20210
Witam założyłem watek bo nie wiem co się dzieje z rybami a raczej na co chorują. Co jakiś czas wyławiam martwa rybę. Obsada to 30 danio różno kolorowe. 10 neonów innesia, 9 razbora klinowa. 2 kosiarki...
Lejla w Zwierzęta· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 5437
Witam ,prawie dwa miesiące temu założyłam 100l akwa, pływają tam kirysy i krewetki na dniach wpuszczam bojownika i moje pytanie to jakie ryby można tu dać chce jeden gatunek małych ryb ale żeby to boj...
densen w Zwierzęta· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4353
Witam
Posiadam 300 litrowe akwarium a w nim hoduje głównie pielęgnice zebry. Do tej pory karmiłem je 3 razy dziennie jako że mam ich spore stadko. Ale chyba przejde na 2 razy dziennie karmienia. A ja...
szkot w Zwierzęta· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2675
Dzień dobry,
Czy pielęgniczka Kakadu sprawdzi się do kontroli populacji gupika Endlera bez naruszenia znaczącego populacji krewetek? Mam jak na razie mało mchu, gdzie krewetki mogą się chować, więc p...
Statystyki
Ten temat przegląda 215 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571608
• Liczba wątków: 49480
• Użytkownicy: 36914
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 215 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej