Zdjęcia z naturalnych siedzib - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Zdjęcia z naturalnych siedzib

Liczba wyświetleń: 1869·Odpowiedzi: 3
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok

23 gru 2006, 09:59 Zdjęcia z naturalnych siedzib  (#1)  

Witam wszystkich.
Szukam zdjęć podwodnych z Amazonki,ryb, roślin itp.Szukałem trochę w sieci ale,jest tego mało.Na zdjęciach z galeri Amano widziałem w tle takie zdjęcia lecz ,nigdzie ich nie znalazłem.

blassi

23 gru 2006, 11:59   (#2)  

prosze. oto one :) oczywiście wszystkie pochodzą z galerii Takashiego Amano.pzdr
Ostatnio edytowano 23 gru 2006, 12:25 przez 100>P Piotr Stochmal, łącznie edytowano 1 raz

100>P Piotr Stochmal
Ranga: Znający temat

Miasto: Lipno

23 gru 2006, 12:25   (#3)  

Mogę też prosic o zdjęcia,please :?: :( tadeka1@wp.pl

Gość

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Marcin Peczek Łódź

23 gru 2006, 16:46   (#4)  

Tutaj też znajdziecie parę ładnych podwodnych zdjęć naturalnych biotopów :arrow: http://www.roggo.ch :arrow: Photo Library
Pozdrawiam
Marcin Pęczek

Marcin Peczek
Ranga: Zaawansowany użytkownik

Miasto: Łódź

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Krewetka_Amano_2.jpg

Identyfikacja krewetek - tutaj można wklejać zdjęcia

konrad_es w Zwierzęta · Odpowiedzi: 59 · Wyświetlenia: 161191
Witam, Mam prośbę o identyfikację krewetki ze zdjęcia. Długość około 25-30 mm. ImageUploadedByTapatalk1374599304.973753.jpg
20110730029.jpg

Nasze inspiracje - zdjęcia akwariów i wycinków natury

Aquadam w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 496 · Wyświetlenia: 315939
field4.jpg Witam serdecznie, Chciałbym zaprezentować wyjątkowy przykład naturalnej kompozycji który znajduję się w Dolomitach . Zdjęcie wykonane przez Enrico Serenę przedstawia klasyczną naturaln...
IMG_0565.jpeg

W jaki sposób odratować korzeń ze zdjęcia

hyniks w Sprzątanie · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 11708
Cześć, Załączam poniżej zdjęcie, na kamieniu sinice i inne paskudztwa. Co ma w sobie korzeń? Nie mam pojęcia. Czy da się go odratować, czy zostaje śmietnik?
choinka.jpg

Nasze zdjęcia akwarium z choinką (edycja 2023)

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 3529
choinka.jpg Rozpoczynamy tegoroczny wątek choinkowy :)
bez nazwy-2.jpg

Identyfikacja roślin ze zdjęcia

djbovorta w Rośliny · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1803
Witam . Już jakiś czas temu dobrych kilka lat zrobiłem zdjęcie pewnego akwarium w UK w sklepie akwarystycznym rok 2016 . Odnalazłem go po latach i marzy mi się takowa aranżacja . Pomożecie z identyfi...
_K325717.JPG

Rosliny z naturalnych zbiorników

j666 w Rośliny · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 5589
Przynosicie? Zasiedlacie? Próbuję zaszczepić zieleninę z Zalewu Zegrzyńskiego, ale... smrodek jak od ryb, wymagają długotrwałego płukania w kranówce na roślinkach życie, jakieś gąsieniczki Polecicie k...

Zdjęcia i opisy roślin z rodzaju Rotala

Rfck w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1370
Witajcie. Rozglądałem się ostatnio za ciekawymi odmianami Rotala, znalazłem kilka ciekawych takich jak: Rotala rotundifolia "Orange juice" Rotala macrandra mini type1, mini type2, mini typ...

Zdjęcia kondycji roślin, korekta parametrów wody.

Kalejdoskop w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2572
Do speców na forum :) Pojawiło mi się trochę glonów co widać na zdjęciu, zielenice i inne ... J akby ktoś mógł oszacować po fotkach , czy skorygować któryś z parametrów dla poprawy jakości roślin i r...

Aparat fotograficzny czyli czym robicie zdjęcia

salava8 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 30 · Wyświetlenia: 27391
Czym fotografujecie swoje akwaria? Wpisujcie modele aparatów, obiektywów, ewentualne dodatkowe wyposażenie (statyw, oświetlenie itp.). Jeżeli ktoś ma ochotę może tutaj zamieszczać zdjęcia swoich bani...

Zdjęcia akwariów na ścianie

Piotr Baszucki w Szkło i meble · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1107
Zapraszam do zapoznania się z pomysłem przygotowania ekspozycji zdjęć akwariów np. do ozdoby salonu. Źródło: http://seikasuisoubu.jugem.jp/?eid=481

Statystyki

Ten temat przegląda 1067 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570995
 •  Liczba wątków: 48803
 •  Użytkownicy: 36934

•  Najnowszy użytkownik: Laura

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1067 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.