Witam. Parę rad:
1) dodaj troche roślin i je pogrupuj
2) może jakiś mech zamiast wgłębki? Pamiętaj, że jeśli na takich roślinkach osiada "muł" unoszący sie nad dnem to pokrywają się glonami
3) jakim cudem przez wgłębkę zginął neonek?
nie doslownie przez wglebke ,ale wplynął pod siatke wgłębki zapolątał się w glony i zostal zjedzony przez inne ryby gdy bylem w szkole... gdy przyszedlem zastałem tylko jego połowe...
Witam. drugi zbiornik, który zostanie zalany z początkiem grudnia na sucho prezentuje się tak.
Drewno to sosna bagienna, kamienie nie pamiętam no name lub scenery stone.
Rośliny w trakcie planowania ...
Witam.
Zbiornik - 60x40x40 ( 96 L Brutto) OW
Oświetlenie - HQI 70 W Sylvania HSI-TD 70W/D 5600 K
Podłoże - Amazonia New + Power Sand Special
Filtracja - JBL cristal profi E900
Co2 - Butla ...
Witam,
Przedstawiam nowy zbiornik 60x40x40, koncepcja to krajobraz kanionu zmiękczony kilkoma korzonkami red moor, akwarium będzie zalane w ten weekend.
Pozdrawiam
Witam serdecznie,
dzisiaj bądź jutro(ubieranie choinki) będę startował od początku moje akwarium 96l o wym. 60x35x45. Zafascynowany jestem akwarium użytkownika @ramiras, nie ukrywam, że chciałbym osią...
Witam wszystkich, to moje drugie w życiu akwarium. Pierwsze miałem naście lat temu teraz zaczynam zabawę od nowa i liczę na pomoc:)
Akwarium wystartowało na początku marca,
Wymiary akwarium:
60x30x4...
Witam. Na samym początku chciałbym się ze wszystkimi przywitać.
Jestem w trakcie tworzenia akwarium 60x40x40 (96l) Full Opti White w stylu nature. Moim celem jest osiągnięcie aranżacji podobnych do a...
Akwarium 96L
2x24W grolux/aquastar+ 18W 8000K
CO2 z bimbrowni rozprowadzany przez filtr aquael fan mini (po lewej na zdjęciach)
+ FZN-2
EasyCarbo 2-3ml dziennie
Nawozęnie: sole http://allegro....
Statystyki
Ten temat przegląda 281 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571606
• Liczba wątków: 49479
• Użytkownicy: 36913
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 281 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej