Planta GainerPro macro - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Planta GainerPro macro

Liczba wyświetleń: 1938·Odpowiedzi: 4
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
Zaloguj się, aby zmienić widok

19 gru 2006, 12:33 Planta GainerPro macro  (#1)  

Witam, mam 100L baniaczek który nawoże Roślinexsem ,nie ukrywam że cały czas szukam innego nawozu .Co sądzicie o Planta Gainer Pro macro i Planta Gainer Pro mikro czy warto te nawozy zakupić. Podaje CO2 z butli ,oświetlenie To 3x20 W i roślinki są w dość dobrej kondycjii choc na niektórych liściach mam małe czarne plamy

Sidi

22 gru 2006, 22:34   (#2)  

Proponuje PlantaActive sam uzywam i jestem bardzo zadowolony ale PG tez ma swoich zwolennikow. Mysle ze wybor nalezy do ciebie :D :)

Gość

01 sty 2007, 14:32   (#3)  

Tak jest Planta Activ jest suuuuuper .Trzeba troche obserwacji dla własciwego dozowania i wszystko w normie.
Pytanie dla wszystkich albo dla sprzedających .Czy mozna dokupić mikro tego zestawu oddzielnie .Makro zużywane jest w mniejszym stopniu wiec wskazane by było aby sprzedawano oddzielnie poszczególne zestawy.
POZDRAWIAM

SKUK

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

01 sty 2007, 19:04   (#4)  

Witam! Na allegro kupisz od użytkownika Balt samo micro albo macro ,troszke drożej bo 16 zł za sztuke .
Najlepiej wyślij mu maila i zapytaj ale napewno kupisz bez problemu. :D

Zapomniałem dodać że możesz tu na forum zapytać Użytkownika Jabol bo to on sprzedaje na allegro pod nickiem Balt ja u niego kupowałem osobno macro bez problemu.

BEHEMOTH

05 sty 2007, 21:05   (#5)  

Dzięki kontakt z Radkiem więc wskazany
POZDRAWIAM

SKUK

Powrót do Nawożenie

Powiązane tematy

2012-11-05 13.13.12.jpg

Co jest w AA: Macro green ?

KUBEK188 w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 910
Co jest w AA: Macro green ? W testach na NO3 zawsze wychodzilo mi 0, a dawalem makro AA do akwarium 1ml dzien i nawet do testu 1ml ! Ciagle 0. Rosliny dobrze rosna, ale przeciez zaleca sie utrzy...

Planta Gainer PRO Hydro Mineral - regulacja twardości

apper w Nawożenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 6208
Mam akwarium z dużą ilością roślin i rybami, które preferują wodę średniej twardości. Akwa 375L. Niestety w kranie mam wodę bardzo twardą. Chciałbym przejść na 100% RO i sam doprowadzić ją do pożądany...

Planta Gainer Micro, a woda kranowa

Altarenos w Nawożenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1680
Cześć. Przez przypadek kupiłem Planta Gainer Micro zamiast innego nawozu z mikroelementami. Dopiero w domu przeczytałem, że: Nawóz mikroelementowy dla roślin wodnych i akwariowych do przygotowania w...

Nawozy LUSH Macro

Joannna w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2144
Witam Czy ktoś testował, używał nawozy LUSH ??? Jakiś czas temu zakupiłam ten środek przez internet i zaczęłam stosować razem z JBL Ferropol Mikro. Może ktoś z doświadczeniem wypowie się na temat...

ELOS Planta 2 ??

Kamil Sobala w Nawożenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 893
Witam co myślicie o nowych nawozach ELOS Planta 1 i Planta 2. Rozważam fakt przejścia na inny system nawożenia z nawozów Ferka ponieważ są one już mało dostępne.

Test JBL NO3 i AA Macro Green

Anonim 45257 w Nawożenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1608
Witam, to pierwsze moje posty na forum więc chciałem się przywitać. Obserwuję do forum od dłuższego czasu, ciągle się ucząc. Od ponad roku mam akwarium, najpierw mały zbiornik na ziemi ogrodowej, a o...

Nawozy z soli, macro wszystko w jednym?

bialyszymon w Nawożenie · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 4768
Znalazłem produkt soli macro wszystko w jednym, czy da się to ogarnąć i dozować zgodnie z instrukcją producenta? Oto skład: Nawóz MAKRO do akwarium (NO3, K, PO4) SKŁAD CHEMICZNY KNO3 - azotan potasu ...

Water boost macro - miał ktoś do czynienia ?

kamil2963 w Nawożenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2177
Witam. Zacząłem nawozic nowo założone akwarium, ma około 2 tygodnie i jest na ziemii ogrodowej. Nie nawozil bym ale no3 ma wartość 1, nie wpływa to dobrze na jakość roślin. Czy wie ktoś może jaka dawk...

MICRO,MACRO,CARBO DO 140L

BANZAJ w Nawożenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1282
Podpowiedzcie czy warto do mojego baniaczka takie nawozenie.. to jest zestaw w butlach z dozownikiem po 500ml

Aqua Art Planta Gainer Caps

Usunięto użytkownika 24960 w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2746
Witam, noszę się z zamiarem założenia krewetkarium 25 l na podłożu aktywnym BWS Shrimp Soil. Planuję trzymać w zbiorniku krewetki CR, w związku z czym muszę uważać na jakość wody. Ponieważ nie lubię b...

Statystyki

Ten temat przegląda 365 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571017
 •  Liczba wątków: 48814
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: m_d

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 365 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.