[szukam/kupie] kamienie[Katowice] - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

[szukam/kupie] kamienie[Katowice]

Liczba wyświetleń: 1368·Odpowiedzi: 1
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Roballo Czeladź
Tak jak w temacie poszukuję na terenie Katowic miejsca, gdzie mógłbym kupić ciekawe kamienie do akwarium. Jeżeli ktoś z Was zna takie miejsce proszę o pomoc ( skład kamienii czy coś w tym stylu ...)
Pozdrawiam Roballo :)

Roballo
Ranga: Początkujący

Miasto: Czeladź

beny_ny trzebinia

23 lis 2006, 11:52   (#2)  

Witam.
Dosyć ciekawe kamienie widziałem w Katowicach na ul.Krzyżowej w sklepie zoologicznym.Właścicielem jest Pan Arkadiusz.Jest to niedaleko stadionu GKS Katowice.Jakby nie było w tym roku wygrał konkurs na aranżacje zbiornika w USA.Ma przeogromna wiedzę na temat akwarystyki.
Pozdrawiam

beny_ny
Ranga: Początkujący

Miasto: trzebinia

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

rurki_przelewowe.PNG

Gdzie kupię rurki przelewowe do Aquael Unimax ?

Badman w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1754
Szukam rurek przelewowych jak na dołączonym zdjęciu ? Kilka dni temu kupiłem Aquael Ultramax 1500 lecz dla mnie te standardowe rurki to porażka, chcę zastosować sprawdzone z Unimax'a lecz jeśli znajdę...
IMG_20240802_065007.jpg

064l -( Kamienie) Jacek Pawłowski

Jacek Pawłowski w Akwaria · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 15452
Witam Akwarium OptiWhite Diversa 60x30x36 64litry Oświetlenie Twinstar 60B 30 Watt, Invital tuba WRB 13,2 Watt Filtr kubełkowy Tetra ex 700 plus CO2 butla 2kg ,Invital reduktor z , elektrozaworem i l...
2.jpeg

Kamienie Dragon i Scenery Stone

roslinyakwariowe.pl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2038
2.jpeg Kamienie Dragon Stone (Smocza skała) oraz Scenery Stone użyte w aranżacji akwarium potrafią wznieść ją na kolejny poziom czyniąc atrakcyjniejszą i ciekawszą... Czytaj więcej »
1 017.JPG

Polskie kamienie

Yahilles w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 169 · Wyświetlenia: 94784
Po raz kolejny zadziwia mnie stwierdzenie "Manteny są jedyne w swoim rodzaju". Tego leżało mnóstwo koło drogi - wczoraj wróciłem z Pienin. Po raz drugi stwierdzam, że świetnych kamieni nie trzeba sz...
YouTube

Kamienie, korzenie - opracowanie Łukasza Ciszkowskiego

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 4179
Zapraszam do obejrzenia - najfajniej ujęte polskojęzyczne omówienie materiałów dekoracyjnych bazujące na dostępności materiałów na polskim rynku.

Szukam pokrywy na 300 litrów(120x50cm) dla roślin akwariowyc

Łoś w Oświetlenie · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3447
Witam Posiadam akwarium 300 litrów(120x50) z pokrywą Aquastel z dwiema tubami led 30 watt więc mam w sumie 60 watt led. Czyli bardzo mało. Chciałbym celować w kierunku roślin bardziej wymagających. T...

Szukam Vallisnerii

Totik w Rośliny · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4148
Posiadam obecnie w swoim akwarium Vallisneria spiralis, która jest bardzo ładną rośliną, ma jednak wadę, taką że rośnie zbyt długa. U mnie dorasta nawet do 120cm, natomiast w opisie na stronie RA jest...

Gdzie kupie zestaw akwariowy z szybą

Szalaj w Szkło i meble · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 5190
Witam, orientujecie się może czy jakaś firma oferuje gotowe zestawy akwariowe z szybą zamiast pokrywy i oświetleniem? Coś jak te krewetkaria aqela ale większych gabarytów ( okolo 80 - 100l)?

Szukam kaskady do krewetkarium 30 litrowego

vundo w Filtracja · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 4025
Hej, szukam kaskady do krewetkarium 30 litrowego. Mam nieużywanego Pat Mini, ale chcę wsadzić trochę fajnej bioceramiki. Dlatego kaskada. No i zaoszczędzę trochę miejsca. Przejrzałem filtry i jak na ...

Ukraina - szukam kolegów

Hryhoriy w Rośliny · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2718
Хочу знайти друзів , котрих цікавлять ВИКЛЮЧНО - РОСЛИНИ ДИКАРІ і на перед ДЯКУЮ ! )

Statystyki

Ten temat przegląda 435 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571017
 •  Liczba wątków: 48814
 •  Użytkownicy: 36936

•  Najnowszy użytkownik: m_d

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 435 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.