Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
kiou[
Ostatnio edytowano 14 lis 2006, 19:33 przez Andrzej Lad, łącznie edytowano 1 raz
-
Andrzej Lad
●
-
Plejstocen
●
- Ranga: Stały bywalec
Powiązane tematy
Witam współhobbystów!
Planuję założyć zbiornik dla bojownika "dzikiego typu", to jest betta mahachaiensis, ewentualnie betta smaragdina czy betta imbellis. W lokalnych sklepach znajduję jed...
Witam.
Posiadam od około 2 miesięcy zbiornik 200l.
Za filtracje odpowiada fluval 305 i aquael turbo 1500.
Cykl azotowy zamknięty.
Parametrów wody nie mierzyłem wszystkich ale takie jak no2,no3,nh3/nh4...
Podpowie ktoś czy to.samiec czy samica bo mam problem
Dzień dobry.
Mam akwarium 120 l, dojrzewające od 3 lat, z butlą co2 i obsadą głownie przydennych: zbrojniki, czerwone i niebieskie, kiryski julii, gurami, grubowargi syjamskie.
Kosiarki od ponad tygo...
Witam serdecznie!
W moim akwarium zaobserwowałem dosłownie plagę wypławków. U mnie zbiornik jest od kilku dni, ale owe płazińce musiały już ostro rządzic u poprzedniego właściciela. Niestety w bydg...
Dzień dobry niech mi ktoś doradzi co robić z ikrą Ramirezki tak żeby z tej ikry były zdrowe rybki. Przed chwilą zauważyłem że moja samiczka pielęgnicy ramireza(electric blue) złożyła ikrę a samczyk je...
Bojownik w starym akwarium cały czas siedział na filtrze kilka razy dziennie się przemieszczał nie reaguje na trening wogole . Odkąd przeniosłem go do dużego akwarium to wogole się nie rusza albo pod ...
Mam problem z bojownikiem, wczoraj zauważyłam że ma takie sklejone płetwy, parę dni wcześniej było wszystko okej, miał piękne długie i kolorowe, co mam zrobić? Czy to choroba Fin rot?
Czy bojownik nadaję się do akwarium 10l?
Wysłane z JAT-L41 przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl
Witam.jestem tu nowy i mam pytanie odnosnie bojownika…zakupilismy jakis czas temu akwarium 54l…wszystko było fajnie dopóki nie kupiliśmy pary bojownika…po paru dniach zauważyłem ze parka glupikow ma p...
|
|