ryba zdzisu w Oświetlenie· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2730
Cześć,
Mam pomysł aby zwiększyć moc oświetlenia
Mianowicie chciałbym wyłożyć pokrywę od środka odblaskową stroną folii aluminiowej na zdjęciach widać ile światła sie traci.
Co myślicie o tym pomyśle...
Albinn88 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 841
Witam.Od kilku dni mam zamiar wyłożyć wnętrze pokrywy folią aluminiową (ze sklepu).
I nie wiem czy to dobry pomysł.Poprzednie odbłyśniki zmatowiały w drastycznym tempie.Dlatego chcę wypróbować coś inn...
king1000 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 836
Zastanawiałem się czy to dobry dział, ale jak zły to proszę o przeniesienie do działu Glony.
Do rzeczy, czy wyklejenie całej pokrywy taśmą aluminiową może być przyczyną pyłu na szybie?
Pytam, poniew...
qqrq w Sprzątanie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 1973
Mój mały heniek nie może się wybić, bo co jakiś czas go guraminy skubią. Czytam w necie i mozna znalezc informacje o wykałaczkach i spinaczach, ale te nie ochronią mi henia przed skubianiem przez rybk...
Gość w Technika CO2· Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 10106
Pytanie do umysłów ścisłych na tym forum. Ewentualnie praktyków :)
Zmieniam oświetlenie i zastanawiam się, czy lepiej okleić pokrywę (od wewnątrz ;) ) folią aluminiową czy białą?
Kiedyś czytałem (...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 576 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej