Folia ochronna-Odblysnik - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Folia ochronna-Odblysnik

Liczba wyświetleń: 1265·Odpowiedzi: 2
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Zaloguj się, aby zmienić widok

31 paź 2006, 22:39 Folia ochronna-Odblysnik  (#1)  

Witam!!

Co zrobic jesli folia ochronna na odblysniku nie chce odejsc jednym ruchem tylko odchodza male kawaleczki. Macie jakies sposoby na to.

Kuper

01 lis 2006, 01:36   (#2)  

NIe odklejaj starej tylko naklej na nią nową folię

Gość

12 lis 2006, 20:54   (#3)  

Wydaje mi sie ze mnie zle zrozumiales?? mi nie chodzi o folie odlaskowa na calej powierzchni pokrywy tylko o folie ochronna na odblysniku aluminiowym.

Kuper

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

Folia aluminiowa pod pokrywą

ryba zdzisu w Oświetlenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2730
Cześć, Mam pomysł aby zwiększyć moc oświetlenia Mianowicie chciałbym wyłożyć pokrywę od środka odblaskową stroną folii aluminiowej na zdjęciach widać ile światła sie traci. Co myślicie o tym pomyśle...

Czy folia aluminiowa coś daje???

Albinn88 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 841
Witam.Od kilku dni mam zamiar wyłożyć wnętrze pokrywy folią aluminiową (ze sklepu). I nie wiem czy to dobry pomysł.Poprzednie odbłyśniki zmatowiały w drastycznym tempie.Dlatego chcę wypróbować coś inn...

Pokrywa z folią aluminiową, a pył na szybie.

king1000 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 836
Zastanawiałem się czy to dobry dział, ale jak zły to proszę o przeniesienie do działu Glony. Do rzeczy, czy wyklejenie całej pokrywy taśmą aluminiową może być przyczyną pyłu na szybie? Pytam, poniew...

Siatka ochronna dla małego henia?

qqrq w Sprzątanie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 1973
Mój mały heniek nie może się wybić, bo co jakiś czas go guraminy skubią. Czytam w necie i mozna znalezc informacje o wykałaczkach i spinaczach, ale te nie ochronią mi henia przed skubianiem przez rybk...

TŁO - folia do akwarium

Crom w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 36 · Wyświetlenia: 10918
http://img829.imageshack.us/img829/8213/foliah.jpg http://img98.imageshack.us/img98/8648/akwafolia.jpg https://sklep.roslinyakwariowe.pl/folie-tylna-szybe/folie-...

Lustrzana folia

kancior w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1671
Witam! Zamierzam wnętrze pokrywy okleić folią lustrzaną. Jaki produkt polecacie? Gdzie nabyć? Pozdrawiam.

pokrywa folia aluminiowa

K704080 w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 731
witam mam pytanie czy oklejenie pokrywy folia aluminiowa cos pomoze czy ma to wobole sens

Folia aluminiowa czy biała? Co lepiej odbija światło?

Gość w Technika CO2 · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 10106
Pytanie do umysłów ścisłych na tym forum. Ewentualnie praktyków :) Zmieniam oświetlenie i zastanawiam się, czy lepiej okleić pokrywę (od wewnątrz ;) ) folią aluminiową czy białą? Kiedyś czytałem (...

folia odblaskowa - gdzie kupić?

MariuszK w Oświetlenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 5231
Jak w temacie.

odblysnik hqi

Gość w Oświetlenie · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1692
czy jest jakas roznica przemawiajaca na plus badz minus miedzy odblysnikiem gladkim a tzw "chropowatym" w lampach hqi ?

Statystyki

Ten temat przegląda 577 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570990
 •  Liczba wątków: 48802
 •  Użytkownicy: 36933

•  Najnowszy użytkownik: alek_bin

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 576 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.