Zawory odcinajace do filtra zewnetrznego JBL. - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Zawory odcinajace do filtra zewnetrznego JBL.

Liczba wyświetleń: 1390·Odpowiedzi: 1
Dobór filtra do wymiarów akwarium, opinie o sprzęcie i sposoby na wydajne wkłady.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Artur 1 Bialystok
Czy ktos z szanownych forumowiczow wie gdzie moge dostac zawory odcinajace wode do filtra JBL CRISTAL PROFI 500?

Artur 1
Ranga: Początkujący

Miasto: Bialystok

07 wrz 2006, 09:41   (#2)  

poszukaj na stronie www.swiatzwierzat.com.pl tam chyba coś kiedyś było
albo pogadaj z właścicielem tego sklepiku. może załatwi i Ci sprzeda poprzez allegro. . pzdr

100>P Piotr Stochmal
Ranga: Znający temat

Miasto: Lipno

Powrót do Filtracja

Powiązane tematy

Zrzut ekranu 2026-05-14 135851.png

Zawory podwójne na węże?

akwaAmator w Filtracja · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2973
Hej Jakich zaworów podwójnych używacie i jakie możecie polecić . Szukam czegoś w rozsądnej cenie i jakości na 16/22 Każdy producent filtrów ma coś takiego w ofercie ale nie wiem jak z jakością . Z...
YouTube

Film Masz starszą (1) wersję filtra OASE - obejrzyj!

Jacek Pawłowski w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 2307
Hej Film jak w prosty sposób 1 wersję filtrów OASE przerobić (tuning), aby działały jak wersja 2. Film po niemiecku. &t=?si=B9Qhdg7q8R1DB2Sn
Screenshot_20241229_201834_Allegro.jpg

Wybór filtra RO

Edea w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1081
Witam, Planuje zakupić filtr RO do akwarium 30l (neocardina blue velvet). Aktualnie z kranu mam 7.8 ph, 9 Kh 14 Gh, NO3 utrzymywane na poziomie 10-15. Krewetki żyją, jednak czasem pojawiają się pojedy...

zbiornik do filtra RO3

Bruner w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 163
Mam filtr RO3 100GPD (akwarystyczny, 3 częściowy - wkład węglowy, mechaniczny i membrana), chcę podłączyć do niego zbiornik na wodę (membranowy 6 gal). Chciałbym mieć możliwość pobierania wody przez w...

Wibracje szkła od filtra wewnętrznego

Valeska w Filtracja · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2599
Hej, może wpadam w lekką paranoję XD, ale czy to normalne, że filtry wewnętrzne (tu akurat Pat Mini) zamocowane do szyb na przyssawkach powodują lekkie, ale wyczuwalne drgania szyb w akwarium? Jak prz...

JBL e901

Rafallo26 w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 2418
Cześć! Mam możliwość zakupu filtra JBL e901. Chciałbym w nim wymienić prefiltr na ten z e902. Chciałbym zapytać czy warto kupić ten filtr. Słyszałem że biorą lewą wodę. Jak rozpoznać model który bier...

Fluval vs JBL? Priming

pk77 w Filtracja · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1726
Cześć. Przyszedł czas, gdy ponownie zdecydowalem się na zakup kubełka do mojego akwarium 72L. Wstepnie chciałem kupić jakiegoś solidnego Eheima, ale niestety mam bardzo mało miejsca wokół akwarium i p...

Zatyczka w głowicy filtra Eheim 2228

GP w Filtracja · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1232
Może ktoś podpowie, po co jest ta zatyczka oraz czy musi być włożona? https://sklep.roslinyakwariowe.pl/filtracja/czesci-zamienne/glowice-pompy-pokrywy/zatyczka-wewntrzna-glowice-eheim-professionel-2...

Wyłączanie drugiego filtra

piotrjaniszek w Filtracja · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3099
Witam, W akwarium mam dwa filtry zewnętrzne. Co by się stało gdybym jeden (mniejszy) podłączył pod zegar czasowy z oświetleniem. Star o 12, stop 21.

Nowy wirnik do filtra

Lejla w Filtracja · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1662
Dzień dobry wiem że to może trochę głupie pytanie ale czy zamawiał ktoś wirnik do filtra tetra ex1000 z strony invital? Pytam ponieważ wirnik na zdjęciu wygląda całkiem inaczej niż naprawdę. Z góry dz...

Statystyki

Ten temat przegląda 318 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570949
 •  Liczba wątków: 48798
 •  Użytkownicy: 36926

•  Najnowszy użytkownik: dariusz_Ślaziński

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 318 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.