czesc mam taki problem mam akwa 112l mam je gdzies od 2 lat z poczatku osiwetlame dwoma swietlowkami jedna flora druga zwykla 2x18watt roslinki do jakiegos roku rosly jak na dorzdzach bez podawania co2 nawoz jaki uzywalem to aqua plant lub ferro activ z firmy tropical moje roslinki to
kryptokoryna anubias zabienica. Obecnie roslinki mi sie marnuja tzn gnija liscie podaje te same nawozy co wyzej wymienilem dolozylem jeszcze 2 swietlowki 18 watowe w sumie teraz mam o,75 wata na litr+bimbrownia co2 a roslinki albo gnija albo nie chca rosnac jedynie anubias pieknie rosnie pusza mlode odnozki a ostatnio wsadzilem
moczarke nie jest zielona tak jak powinna byc tylko jest taka brazowawa pusza
korzenie na pedzie ale te korzenie tez gnija

co mam robic grubosc podloza to gdzies 4,5-5cm sam zwir o granulacji 3-4 milimetry moze wy mi pomozecie co mam robic dzieki za pomoc
Rozumiem, że nie każdy ma dostęp do prawidłowego kodowania - więc nie czepiam się o diakrytyki. Za to czepię się o: duże litery na początku zdania, kropki na końcu i przecinki w środku ;p. Zainstaluj sobie jakiś program do sprawdzania ortografii jeśli masz z nią problemy. Usunę również każdy następny post w którym będziesz pisał w ten sposób: "RośLiNkI GnIjĄ". Dzieciom neostrady mówimy stanowcze NIE!
moderator
Diki