jakie mozecie polecic nawozy, chodzi mi o cos bardzo skutecznego.w tej chwili uzywam sera florena ale nie widze rezultatow.nie mam tez co2 w moim akwa .
dzieki wszystkim
Jest wiele nawozów jednak polecam Ci całą game nawozów firmy Aqua Art
która oferuje bardzo dobre nawozy dla roślin akwariowych nie są drogie ale za to skuteczne tylko że przy stosowaniu tych nawozów potrzebne jest dozowanie CO2 i dobre oświetlenie.
oswietlenie mam ok. nie wiem jakiej swietlowki sa mocy w W ale sa to aqua-glo cos 16000 niby maja byc dobre dla roslin.szczerze powiedziawszy moga byc nawet drogie nawozy, aby dobre.i jeszcze jedno jak najlepiej stosowac sera florena w/g zalecen producent czy codziennie.
dzieki wszystkim.
napisz coś wiecej o swoim akwarium jakie ma wymiary parametry wody jaka moc oswietlenia jaka obsad itp. itd. ja sery floreny nigdy nie stosowałem więc nie moge nic o niej powiedziec
wiedzmin w Nawożenie· Odpowiedzi: 263 · Wyświetlenia: 248049
Witam
Przez kilka dni przeszukiwałem różne fora i nie znalazłem nigdzie informacji na temat jakie parametry powinny przyjmować poszczególne związki odżywcze w wodzie tak aby były one najlepsze dla ro...
IronBody14 w Nawożenie· Odpowiedzi: 32 · Wyświetlenia: 19903
Witam.
Jakie nawozy możecie polecić do akwarium 182l(90x45x45) : sole,EasyLife,AquaArt,Seachem,Karel Rataj,Ferka.
Chce założyć taki zbiornik i stąd moje pytanie,ponieważ chciałbym nawozić całą linią ...
Ewenement81 w Nawożenie· Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 4960
Witam.
Tydzień temu założyłem akwarium 25l takie jak na zdjęciu dzisiaj przed podmianą wody parametry wygladaly następująco:
- napowietrzanie wyłączone cały czas
-temp. 24stopnie
-oświetlenie 5 h/24h
...
Rafvi w Nawożenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1376
Witam,
posiadam małą walizkę z testami JBL na Ph, Kh, NO2, NO3 i Fe. Zastanawiam się jakie jeszcze testy kropelkowe mógłbym ewentualnie dokupić do tego zestawu.
Posiadam dwie kostki 30l z mało wymaga...
smazio w Nawożenie· Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 2830
Witam. Czy jesli skaly podnosza gh to dobrym rozwiazaniem jest lanie samej RO i czekac az sie ustabilizuje czy lepiej mieszac z jakas mala iloscia kranowy? Albo zamiast kranowy zaczac stosowac jakis m...
makaveli12382 w Nawożenie· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2923
Cześć. Jakie zestawy nawozów polecacie? Interesuje mnie mikro, makro, carbo? Oczywiście sprawdzone przez Was i nie za miliony monet. Obecnie stosuje Azoo Carbo Plus, Potas Easy life oraz żelazo równie...
Adam160 w Nawożenie· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 1961
Witam,
przymierzam się do wystartowania nawożenia płynami w dość sporym (2500l) zbiorniku. Zależy mi przede wszystkim na korzystaniu z już gotowych makro, mikro, K, Fe... Początkowo rozważałem produkt...
forman2 w Nawożenie· Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 1713
Witam.
Przeglądając różne fora, nie znalazłem wątku poświęconemu takiemu tematowi.
Generalnie zakładam taki watek, aby usłyszeć od pasjonatów naszego hobby odpowiedzi typu: "W moim baniaku mam na...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 270 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej