gdzie w W-wie dostane mikrovity Intermagu? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

gdzie w W-wie dostane mikrovity Intermagu?

Liczba wyświetleń: 2363·Odpowiedzi: 5
Metody nawożenia roślin akwariowych. Analiza parametrów wody i dobór właściwych preparatów.
Zaloguj się, aby zmienić widok
filip Łomianki/Warszawa
Od jakiegoś czasu poszukuję właśnie mikrovitów z Intermagu i nigdzie ne mogę się na nie natknąć. Możecie mi podpowiedziec je gdzie znajdę w Warszawie ?
Zarys aranżacji w 375 l ;)

filip
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Łomianki/Warszawa

iDDT wawa <-> raDOM

01 sie 2006, 21:37   (#2)  

Nie wiem jak wygląda sytuacja obecnie ale jakieś 3 lata temu w Wawie nigdzie nie udało mi się ich znaleźć.
Kupiłem wszystkie w Ożarowie. Nie pamiętam nazwy sklepu ale mieścił się blisko dworca PKP. Dokładnie naprzeciw dworca była hurtownia ogrodnicza, w której też wszystko było ale nie sprzedawali w detalu. Sklep był ok 200-300m od hurtowni, wzdłuż torów, w stonę Wawy i mieli tam wszystko co w hurtowni.
pozdrawiam
Ryszard

iDDT
Ranga: Początkujący

Miasto: wawa <-> raDOM

filip Łomianki/Warszawa

02 sie 2006, 20:38   (#3)  

Super - dzięki za informację. Nie wiesz przypadkiem w jakich godzinach ten sklep jest otwarty?

filip

Polecamy zakupy w sklepie forumowym
filip Łomianki/Warszawa

03 sie 2006, 16:33   (#4)  

Zadzwoniłem do Intermagu i poprosiłem o adresy sklepów z okolic Warszawy które biorą od nich produkty. Tak więc zarówno Symfonię Złota, jak również wszystkie mikrovity i molibdenit można dostać w sklepie ogrodniczym w Ożarowie pod Warszawą na ul. Poznańskiej 224. Sklep jest czynny pn-pt w godz 8:00 - 16:00

filip

vitul Wawa

31 sie 2007, 16:52   (#5)  

ja kiedys kupowalem na gieldzie kwiatowej w Al.Krakowskiej.

vitul
Ranga: Poznaje temat

Miasto: Wawa

31 sie 2007, 23:00   (#6)  

ZAOPATRZENIE OGRODNICZE
ul. Bakalarska 2 (teren starej giełdy kwiatowej )

ul Łpouszanska (hurtownia ogrodnicza)

tylko jesli bedziesz robil tmg/pmdd z przepisu na stronie glownej to skoryguj dawki odczynnikow..troche stezenia sie pozmienialy od czasu powstania tego artykulu
Piotr

Piotr Kaczyński

Miasto: Otwock

Powrót do Nawożenie

Powiązane tematy

1.jpg

Gdzie jest moje PO4

H2athor w Nawożenie · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 4735
Witam Wszystkich. Chyba od października ubiegłego roku jestem posiadaczem 200 litrowego akwarium, chciałem aby było było roślinne i jest. Akwarystą jestem od lat , ale zawsze było to malawi. Wszystko...

Gdzie robię błąd?

BOROTom w Nawożenie · Odpowiedzi: 48 · Wyświetlenia: 14014
Wyniki testów: pH 7,5 GH ok.16 Po4 0,6mg/l(test JBL) No3 20-50mg/l(test zooleka-tak wychodzi po kolorze czyli średnia 40) Fe 0,5 Swiatło t5 z ledami ok,400w na 540 litrów Co2 z butli+reaktor Sery ok 2...

Mikro plus Intermagu - dawkowanie

Mcj123 w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2143
Wiem że jest sporo na ten temat ale jakoś nie mogę wyliczyć dawek dla siebie. Co znajdę sposób na liczenie to wychodzi inaczej :( 100ml nawozu (jak w temacie) rozrobiłem w 900ml wody, czyli mam 1l na...

Easy Carbo czy coś innego i gdzie kupować ?

Kredu w Nawożenie · Odpowiedzi: 17 · Wyświetlenia: 5342
Stosuje z powodzeniem Easy Carbo (dawka maksymalna z opakowania 2ml/50L). Stosując taką dawkę, mam widoczne zmniejszenie glonów. Oprócz tego Ferka i co2 z butli. Drogo mnie to jednak wychodzi. Bo u mn...

Jak poprawnie wykonać nawóz MIKRO z INTERMAGU MIKROPLUS

krisppl w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1364
Wiem ze temat był już wałkowany wiele razy ale ostatnio wpadł mi w rece Intermag Mikroplus i osobno Fe 13% i chciałbym się dowiedzieć czy coś się zmieniło ... może jakies korekty odnośnie przepisu it...

Mikro a mikro plus intermagu

Yucao w Nawożenie · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 775
Zauwazylem ostatnio ze oprocz zwyklego mikro intermagu jest dostepne takze mikro plus. Jest jakas konkretna roznica miedzy nimi? Lepiej wziac zwykle czy plus?

Problem z mikroplus intermagu

krisp w Nawożenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 1316
Witam, mam pytanie odnosnie nawożenia intermagiem Mam notoryczny z tym problem. Szczegółowe dane akwarium: akwarium: 240 L o wymiarach 120/40/50 ustabilizowane - 8mc temperatura: 22 C...

Roztwór do indykatora - gdzie kupić?

Haczyk94 w Nawożenie · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1449
Witam. Szukałem na forum i na allegro i w google i nie mogę znaleźć.. W sklepie RA jest co prawda ale płacić 14zł za przesyłkę to śmieszne przy zamówieniu za 15zł.. Wie ktoś gdzie mogę kupić roztwó...

Glina - gdzie kupujecie?

Nessos-Przemyslaw Ziolek w Nawożenie · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4370
W podłożu dla kryptokoryn powinna być glina. To chyba oczywiste. Problem jednak w tym, że nie tak łatwo ją kupić. Moje pytanie więc - gdzie ją kupujecie? Pytałem w kilku sklepach ogrodniczych we Wrocł...

Jak rozrobic mikro plus intermagu?

zeciak87 w Nawożenie · Odpowiedzi: 8 · Wyświetlenia: 1638
witam zakupilem Mikro plus Intermagu i nie wiem jak je rozrobic? Moze ktos sie orientuje w jakich proporcjach sie to rozrabia? Akwarium 300l z tego co wyczytalem to rozrabia sie je tak samo jak zwy...

Statystyki

Ten temat przegląda 239 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570983
 •  Liczba wątków: 48800
 •  Użytkownicy: 36930

•  Najnowszy użytkownik: rafał_witecki

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 239 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.