yamo12 w Technika CO2· Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 5421
Proszę o opinie o elekrozaworze i zaworku precyzyjnym Grun system. Podobno ich zaworek lepszy od Acl. Zawór Gce jest dobry? czytałam że butla Aquario nie ma jakiejś regulacji
maciusmacius84 w Technika CO2· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1831
Witam mam akwarium 200 litrów dwa filtry jbl e901 i eheim classic 150 chciałbym zamontować reaktor co2 do jbl ale z tego co wiem znacznie zmniejszy to przepływ i wpadłem na taki pomysł. Za wylotem z f...
dariuszmachander w Technika CO2· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 3305
Witam. Chciałem się poradzić was. Czy takie zestaw wystarczy do akwarium o pojemności 112l.
Biorąc pod uwagę że w tej dziedzinie nie jestem zbytnio obeznany.
Proszę mi powiedzieć czy taki zestaw to ...
jasrybka1 w Technika CO2· Odpowiedzi: 24 · Wyświetlenia: 6526
Otóż przed chwilą skonstruowałem i odpaliłem 5-cio litrową bimbrownie. Stosuje ją w nowo założonym zbiorniku(54l) (podłoże: Ada Amazonia i pod nią power sand special + 1 naciśniecie dozownika nawozu K...
tvsatgsm w Technika CO2· Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2377
Witam
Proszę o pilna pomoc. W jaki sposób pozbyć się nadmiaru co2 w akwarium ? Akwarium odpalone od 3 tygodni i dopóki nie było ryb pakowałem co2 24h na dobę. Dziś kupiłem ryby. Kosiarki, otoski, kir...
meny w Technika CO2· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 3772
Witam
Zrobiłem sobie reaktor CO2 z filtra narurowego, i mam dylemat ze schematem połączeń, w tej chwili jest według schematu zamieszczonego poniżej, wykorzystałem zaworek odpowietrzenia do dostarcz...
Malker w Technika CO2· Odpowiedzi: 35 · Wyświetlenia: 7326
Witam.
Niedługo chciałbym zakupić swój pierwszy zestaw Co2, od dawna o tym czytam ale zawsze brakowało gotówki na taki sprzęt.
Chciałbym raczej zestaw ponieważ nie wiem, czy jestem w stanie sam sk...
adrenalina w Technika CO2· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2927
Witam proszę o pomoc w wyborze zestawu co2 do akwarium o pojemności 60l.
Proszę mi wypisać wszystkie niezbędne elementy, które powinny być zainstalowane w butli.
Z góry dziekuje.
piotr.wezyk w Technika CO2· Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2063
Witajcie mam od kilku dni CO2 w moim baniaczku i problem jest taki,że woda z licznika babelek cofa mi się mimo iż jest przed nim zaworek zwrotny założony w dobra stronę. Czy tak ma być?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 191 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej