prosze o rade!!! - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

prosze o rade!!!

Liczba wyświetleń: 713·Odpowiedzi: 1
Zestawy dozujące dwutlenek węgla oraz akcesoria. Metody dyfuzji i pomiar stężenia w wodzie.
Zaloguj się, aby zmienić widok

10 lip 2006, 15:39 prosze o rade!!!  (#1)  

witam serdecznie!czy moge napowietrzac wode?gdy jest wlaczone co2?czy nie nalezy napowietrzac?

czarny92

Qba. Jaworzno

10 lip 2006, 21:12   (#2)  

Nie należy napowietrzać.Poszukaj było o tym wiele razy. :)
Pozdr.
Kuba

Qba.
Ranga: Zainteresowany tematem

Miasto: Jaworzno

Powrót do Technika CO2

Powiązane tematy

Elektrozawór,zawór i zaworek-proszę o szybką odp. - niedłu

yamo12 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 16 · Wyświetlenia: 5421
Proszę o opinie o elekrozaworze i zaworku precyzyjnym Grun system. Podobno ich zaworek lepszy od Acl. Zawór Gce jest dobry? czytałam że butla Aquario nie ma jakiejś regulacji

Prośba o radę

maciusmacius84 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 1831
Witam mam akwarium 200 litrów dwa filtry jbl e901 i eheim classic 150 chciałbym zamontować reaktor co2 do jbl ale z tego co wiem znacznie zmniejszy to przepływ i wpadłem na taki pomysł. Za wylotem z f...

Zestaw CO2 Proszę o radę.

dariuszmachander w Technika CO2 · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 3305
Witam. Chciałem się poradzić was. Czy takie zestaw wystarczy do akwarium o pojemności 112l. Biorąc pod uwagę że w tej dziedzinie nie jestem zbytnio obeznany. Proszę mi powiedzieć czy taki zestaw to ...

Bimbrownia proszę o pomoc

jasrybka1 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 24 · Wyświetlenia: 6526
Otóż przed chwilą skonstruowałem i odpaliłem 5-cio litrową bimbrownie. Stosuje ją w nowo założonym zbiorniku(54l) (podłoże: Ada Amazonia i pod nią power sand special + 1 naciśniecie dozownika nawozu K...

Jak szybko pozbyc się CO2 z akwarium ? Proszę o pilną pomoc

tvsatgsm w Technika CO2 · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 2377
Witam Proszę o pilna pomoc. W jaki sposób pozbyć się nadmiaru co2 w akwarium ? Akwarium odpalone od 3 tygodni i dopóki nie było ryb pakowałem co2 24h na dobę. Dziś kupiłem ryby. Kosiarki, otoski, kir...

Reaktor CO2 proszę o pomoc

meny w Technika CO2 · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 3772
Witam Zrobiłem sobie reaktor CO2 z filtra narurowego, i mam dylemat ze schematem połączeń, w tej chwili jest według schematu zamieszczonego poniżej, wykorzystałem zaworek odpowietrzenia do dostarcz...

Koledzy i koleżanki,proszę o pomoc w doborze zestawu Co2.

Malker w Technika CO2 · Odpowiedzi: 35 · Wyświetlenia: 7326
Witam. Niedługo chciałbym zakupić swój pierwszy zestaw Co2, od dawna o tym czytam ale zawsze brakowało gotówki na taki sprzęt. Chciałbym raczej zestaw ponieważ nie wiem, czy jestem w stanie sam sk...

Zestaw co2 co 60l. Prosze o pomoc

adrenalina w Technika CO2 · Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 2927
Witam proszę o pomoc w wyborze zestawu co2 do akwarium o pojemności 60l. Proszę mi wypisać wszystkie niezbędne elementy, które powinny być zainstalowane w butli. Z góry dziekuje.

Problem przy CO2 - proszę o pomoc.

piotr.wezyk w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2063
Witajcie mam od kilku dni CO2 w moim baniaczku i problem jest taki,że woda z licznika babelek cofa mi się mimo iż jest przed nim zaworek zwrotny założony w dobra stronę. Czy tak ma być?

Tani elektrozawór za 27zł - proszę o opinie

aress w Technika CO2 · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 5238
znalazłem elektrozawór na jednej ze stron za jedyne 27 zł jak myslicie nada się :?: oto linkhttp://www.arweld.net/143,elektrozawor-co2.html

Statystyki

Ten temat przegląda 191 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570977
 •  Liczba wątków: 48801
 •  Użytkownicy: 36929

•  Najnowszy użytkownik: maciej_domaszka

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 191 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.