AKWA 200 LITRÓW - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

AKWA 200 LITRÓW

Liczba wyświetleń: 1266·Odpowiedzi: 1
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok

29 cze 2006, 10:05 AKWA 200 LITRÓW  (#1)  

:D WITAM jestem nowy na tym forum , ale mam do wszystkich uzytkowników pytanie, mam zamiar załozyc akwa 160-200 litrów z pokrywą 4x30 watt, pytanie- które z rozwiązan bedzie lepsze akwa 100x40x40 wsp. 0,75 czy akwa 100x40x50 wsp. 0,6 , akwa dla pielegniczek, acha jakie swietlówki prosze o konfigurację własnie 4x30 watt, dzieki, pozdrawiam

kamil1000

04 lip 2006, 21:41   (#2)  

Im slabsze oswietlenie tym lepiej by akwarium bylo nizsze. Tym bardziej, ze latwiej jest w niskim uzyskac efekt glebi.

elfir

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

YouTube

Film Aranż w zbiorniku firmy eheim 530 litrów

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1405
Hej Film po niemiecku. Pachi w akcji. Miłego oglądania. &t=?si=mffbW9p7BTZ3zMOp
YouTube

Film 300 litrów krok po kroku

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1604
Hej Film po angielsku,ale można włączyć polskie napisy. ?si=JiWEvxlu5GavNasM
YouTube

Krok po kroku akwa 60P film (j.angielski)

Jacek Pawłowski w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1360
Cześć Poniżej film z założenia krok po kroku 60P akwarium.
paletka-dyskowiec-ryba-akwariowa-paletki-ryby-16.jpg

1000 litrów - uproszczenie systemu / adaptacja pod roślinny

MixEEr w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 201 · Wyświetlenia: 76394
Witam wszystkich! S prawa wygląda tak, obecnie mam morskie akwarium 1000l, niestety, brak czasu trosze daje się we znaki, i nie jestem w stanie już tak doglądać akwarium jak kiedyś :( dlatego pojawi...
70l.jpg

Nowe akwa 70L - rozterki przed startem.

antipathiQue w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 172 · Wyświetlenia: 63284
Witam Wszystkich serdecznie, Jak do tej pory byłem biernym użytkownikiem forum, zazwyczaj czytałem i starałem się jak najwięcej nauczyć. Przyszła pora by to zmienić i zacząć być aktywnym użytkownikie...

Odmulanie zarsonietego dna akwa...

Marcini1987 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 61 · Wyświetlenia: 53060
witam. Zawsze mnie zastanawialo jak dbac o czystosc w tak pieknie porosnietych roslinami akwariach jakie niektorzy posiadaja....ja w swoim akwarium gdzie roslin nie mam za duzo odmulam dno co tydzien ...

Obsada do 300 litrów netto.

gierek w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2456
Hej, Próbuję wybrać rybki do mojego 300 litrowego HT. Czy taka kombinacja rybek będzie trafna: 15x Rozbora klinowa, 15x Zwinnik czerwonousty, 10x Moodrook słoneczny, 10x Kardynałek Złoty, 2x mieczy...

Akwa-vivarium Glossy 100cm

ArturI w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 20 · Wyświetlenia: 18936
Witam, swój poprzedni zbiornik sprzedałem [https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje/aquascaping/wabi-kusa/akwa-vivarium-45x45x60cm-68173.html?p=512568#p512568] Może wypłynie u innego użytkownika ;) Na ...

Akwa-Vivarium 45x45x60cm

ArturI w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 31 · Wyświetlenia: 46060
Poprzedni projekt spotkał się z przychylną opinią więc pokażę jeszcze jeden. Wprawdzie ten jeszcze czeka na komplet roślin - dzbaneczniki oraz heliamfory, ale myślę, że już można go prezentować. Terr...

60 Litrów wystartowało i zagloniło

trike3 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 7031
Witajcie. Dałem się namówić na akwarium roślinne i mam kilka pytań o ile można, ale po kolei: Akwarium otwarte 60 litrów: Podłoże dwuskładnikowe Energy Nautriens 8 Kg + Substrat. Oświetlenie Galaxy ...

Statystyki

Ten temat przegląda 290 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571007
 •  Liczba wątków: 48808
 •  Użytkownicy: 36935

•  Najnowszy użytkownik: marcin stuglik

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 290 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.