Jakie stosujecie podłoża w Waszych zbiornikach ? - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Jakie stosujecie podłoża w Waszych zbiornikach ?

Liczba wyświetleń: 1039·Odpowiedzi: 1
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok
Podpowiedzcie początkującemu, jakie podłoża uważacie za najlepsze do "holendrów" ?

pisiorek

Zobek Gliwice

24 cze 2006, 10:01   (#2)  

Wejdź do działu Nasze akwaria i pooglądaj jakie tam są. Bardzo często jest w opisie zbiornika napisane, jakiego podłoża użył autor aranżacji.

Zobek
Ranga: Aktywny użytkownik

Miasto: Gliwice

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

kamien2.jpg

Kamienie - jakie się nadają...

krisppl w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 13551
Witam w związku z otrzymaniem ciekawej oferty kamienia po 9,50 zł za kg mam pytanie. Mam dwa rodzaje kamieni do wyboru Zrobiłem jednak test ocetem Kamien1.jpg oddziaływuje tylko na białej strefie al...
YouTube

Jakie są rodzaje aranżacji/styli akwariów słodko wodnych?

cudixon w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 14 · Wyświetlenia: 7065
Witam, przeglądam fora "akwarystyczne"od jakiegoś czasu, to oraz inne. Czasem trafiam na różnego rodzaju aranżacje, bardzo ciekawe, które wyglądają jakby prezentowały odmienne style. Może ...

Małe, ciemne akwa - jakie rośliny?

violinka w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 3008
Hej. Baniak 25l od Aquael z ich pokrywą i oświetleniem led 6W. Mam z 10 kulek gałęzatek od 3 miechów i dają radę, urosły cholernie. Rogatek na próbę też jako tako. Jakie rośliny polecacie do takieg...

Jakie rośliny mało, średnio wymagające zastosować w baniaku

norbert22 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1042
Witam, jakie rośliny mało, średnio wymagające zastosować w baniaku 63L. Oświetlenie retro tuba plant 10w oraz podstawowe makro mikro Carbo. Rośliny miałyby rosnąć na 2 i 3 planie.

Jakie znacie rośliny mogące rosnąć nad poziomem wody?

concrete_cap w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1724
Chciałbym zasadzić roślinę na korzeniu, który wystaje ponad poziom wody. Chętnie jakąś płożącą, żeby go całego okryła. Podzielcie się doświadczeniami w tym zakresie. PS akwarium jest otwarte, z lampą...

Jakie znacie wolnorosnace ładne rośliny?

szczupak649 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3490
Witam,szukam ładnych wolnorosnących roślin takich żebym nie musiał przycinać ich co tydzień lub urywać liści...

Akwarium 200l - jakie rośliny?

akwarystycznydar w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 14929
Siemanko !!! Mam zamiar kupić nowe akwarium 200l Jakie rośliny do niego dać ?? Jakie rybki ??

Jakie rośliny na 1, 2 i 3 plan 300L

xxkajetan w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 15 · Wyświetlenia: 3381
Witam, Obecnie posiadam zbiornik 300 L. w akwarystykę bawię się od dzieciństwa, ale zawsze coś stawało na przeszkodzie, i zaczynałem znów i znów przerywałem i tak w kółko. Akwarium o wymiarach 120 x 5...

300l - naturalne - jakie rośliny

predatorpoland w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1368
Planuję założyć akwarium 300l - naturalne wg planu (załącznik). Sprzęt: 4x54W (3500K+2x6800+10000K), CO2, komputer PH, grzałka 300W Jako "TRAWNIK" chcę użyć Eleocharis parvula , Rzeczka będ...

Mam prześwitujce plamy na liściach - jakie przyczyny

AdamN w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 1879
http://img198.imageshack.us/img198/905/dtr.JPG Jak widać na powyższym zdjęciu robią mi się takie prześwitujące plamy na liściach - tylko młodych. Mam akwarium 30 litrów, filtr kaskado...

Statystyki

Ten temat przegląda 413 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (33585) było 11 sie 2026
 •  Liczba postów: 570933
 •  Liczba wątków: 48794
 •  Użytkownicy: 36924

•  Najnowszy użytkownik: dawid_szymczak

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 413 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.