Jakie stosujecie podłoża w Waszych zbiornikach ?
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Podpowiedzcie początkującemu, jakie podłoża uważacie za najlepsze do "holendrów" ?
-
pisiorek
●
Wejdź do działu Nasze akwaria i pooglądaj jakie tam są. Bardzo często jest w opisie zbiornika napisane, jakiego podłoża użył autor aranżacji.
-

Zobek
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
- Miasto: Gliwice
Powiązane tematy
Witam w związku z otrzymaniem ciekawej oferty kamienia po 9,50 zł za kg mam pytanie.
Mam dwa rodzaje kamieni do wyboru
Zrobiłem jednak test ocetem
Kamien1.jpg oddziaływuje tylko na białej strefie al...
Witam,
przeglądam fora "akwarystyczne"od jakiegoś czasu, to oraz inne. Czasem trafiam na różnego rodzaju aranżacje, bardzo ciekawe, które wyglądają jakby prezentowały odmienne style. Może ...
Hej.
Baniak 25l od Aquael z ich pokrywą i oświetleniem led 6W.
Mam z 10 kulek gałęzatek od 3 miechów i dają radę, urosły cholernie. Rogatek na próbę też jako tako.
Jakie rośliny polecacie do takieg...
Witam, jakie rośliny mało, średnio wymagające zastosować w baniaku 63L.
Oświetlenie retro tuba plant 10w oraz podstawowe makro mikro Carbo.
Rośliny miałyby rosnąć na 2 i 3 planie.
Chciałbym zasadzić roślinę na korzeniu, który wystaje ponad poziom wody. Chętnie jakąś płożącą, żeby go całego okryła.
Podzielcie się doświadczeniami w tym zakresie.
PS akwarium jest otwarte, z lampą...
Witam,szukam ładnych wolnorosnących roślin takich żebym nie musiał przycinać ich co tydzień lub urywać liści...
Siemanko !!!
Mam zamiar kupić nowe akwarium 200l
Jakie rośliny do niego dać ??
Jakie rybki ??
Witam, Obecnie posiadam zbiornik 300 L. w akwarystykę bawię się od dzieciństwa, ale zawsze coś stawało na przeszkodzie, i zaczynałem znów i znów przerywałem i tak w kółko. Akwarium o wymiarach 120 x 5...
Planuję założyć akwarium 300l - naturalne wg planu (załącznik).
Sprzęt: 4x54W (3500K+2x6800+10000K), CO2, komputer PH, grzałka 300W
Jako "TRAWNIK" chcę użyć Eleocharis parvula ,
Rzeczka będ...
http://img198.imageshack.us/img198/905/dtr.JPG
Jak widać na powyższym zdjęciu robią mi się takie prześwitujące plamy na liściach - tylko młodych. Mam akwarium 30 litrów, filtr kaskado...
|
|