Mam pytanie, czy super glue lub podobny klej po zaschnięciu zmienia właściwości wody?? Gdyż chcę zbudować filtr kubełkowy i nie wiem czy mogę użyć taki klej czy tylko sylikon akwarystyczny.
Tego typu kleje nie nadają się do klejenaia wodoszczelnych pojemników.
W kontakcie z wodą będą traciły swoje właściwości, a do wody, zapewne, będą wydzielać niepoządane substancje.
Piotr Baszucki w Szkło i meble· Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 8713
viv-super-pure-6.jpeg
Zapraszam do zapoznania się z zajawką dystrybutora:
Z ogromną przyjemnością informujemy o poszerzeniu naszej marki ROTALA o AKWARIA SUPER PURE TANK :)
AKWARIA SUPER PURE T...
Film instruktażowy przedstawiający sposoby używania kleju Seachem Flourish Glue .
Na filmie pokazane jest obsadzanie korzenia w akwarium różnymi gatunkami roślin oraz sposób na radzenie sobie z wypły...
zdybu w Filtracja· Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 22547
Witam pare slow i wlasnych zdjec na temat filtra marki Chichiros.
Kilka danych wedlug producenta:
Filtr kubełkowy ze stali nierdzewnej do akwarium 30-60cm długości.
Filtry należy stosować wyłącznie do...
tunajerzy w Szkło i meble· Odpowiedzi: 10 · Wyświetlenia: 8001
Zamierzam kupić akwarium 360L i mam dylemat, co wybrać. W internecie nie znalazłem informacji, na temat różnic, wad i zalet. Jeżeli ktoś miał/ma doświadczenia z tymi zbiornikami, proszę o podzielenie ...
https://minicompletetank.com/products/pre-order-hand-glued-version-mini-complete-paludarium-tank.html
Kto bierze :D ?
https://cdn11.bigcommerce.com/s-9syi782j6k/images/stencil/1280x1280...
jet.jpg
Super Jet Filter ES-150 Ver.2 is new released
Super Jet Filter ES-150 suitable for small aquarium tanks has been renewed to Ver. 2. The traditional stainless steel body remains the same. ...
krzysztof 5390 w Sprzątanie· Odpowiedzi: 23 · Wyświetlenia: 10074
Siemka ludziska chciałbym się was poradzić odnośnie oświetlenia do kostki 30x30x35 w stylu holenderskim
uprawiane rośliny
lilaeopsis brazilensis
Alternanthera reinecki mini
rotala orange juice
rotal...
Statystyki
Ten temat przegląda 436 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
• Liczba postów: 571020
• Liczba wątków: 48815
• Użytkownicy: 36937
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 436 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej