Czy to dobry dyfuzor do butli? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Czy to dobry dyfuzor do butli?

Liczba wyświetleń: 1502·Odpowiedzi: 2
Zestawy dozujące dwutlenek węgla oraz akcesoria. Metody dyfuzji i pomiar stężenia w wodzie.
Zaloguj się, aby zmienić widok

22 kwi 2006, 20:45 Czy to dobry dyfuzor do butli?  (#1)  

Witajcie.
Jak w pytaniu , czy to dobry dyfuzor do butli z CO2?
http://www.akwazoo.com.pl/product_info. ... s_id=10988

Dziękuje za pomoc.

kubotka

30 kwi 2006, 14:26   (#2)  

od kolegi który zakupił ten dyfuzor słyszałem że nie sparwdaza sie juz w akwariach powyżej 240 litrów

Boogie

Jacek Petryszak

30 kwi 2006, 14:58   (#3)  

A poza tym ten dyfuzor nadaje się do butli wysoko ciśnienieniowej.

Jacek Petryszak

Powrót do Technika CO2

Powiązane tematy

20251103_201639.jpg

Nawożenie z butli Soda stream

Łoś w Technika CO2 · Odpowiedzi: 26 · Wyświetlenia: 10383
Cześć Wczoraj skompletowałem cały zestaw do nawożenia z butli Soda stream czyli mam reduktor, elektrozawór,licznik bąbelków,dyfuzor. Wszystkie te 4 rzeczy od aqua art. No i dwie niebieskie butle soda...
IMG_1914.jpeg

Jaki dobry dyfuzor przepływowy?

korben28 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 32 · Wyświetlenia: 18093
Witam, do tej pory używałem reaktora z filtra narurowego, ale chciał bym spróbować dyfuzora przepływowego, może ktoś używa, albo mogli byście coś polecić ? Dyfuzor na wąż 16/22.
dyf1.jpg

Dyfuzor przepływowy JBL

roslinyakwariowe.pl w Technika CO2 · Odpowiedzi: 55 · Wyświetlenia: 48551
dyf1.jpg JBL przygotował kolejną nowość dedykowaną dla akwarystów roślinnych. Tym razem będzie to dyfuzor przepływowy (z wymiennym spiekiem) dostępny na 3 różne średnice węży filtracyjnych... Czyt...
20250120_161119.jpg

czy to moment aby nabić CO2

arcwarden w Technika CO2 · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 3681
Hi pierwszy post piszę w sprawie mojego zestawu CO2 mam pytanie czy to już moment aby zabrać butle i ją nabić ? sprawdzałem teraz poziom gazu na skali i wskazówka zbliża się do wartości 0 zrobiłem ...
butla.JPG

Montowanie elektrozaworu do reduktora butli co2 bio

Anonim 59529 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 6469
Witam Jestem raczej szczęśliwym posiadaczem butli co2 greenbubbles bio z elektrozaworem. I tu mam takie pytanie bo jeszcze w tej kwestii jestem troche ciemny. Czy jak jest założony elektrozawór na re...
sodastream1.jpg

Nowość Aqua-art - reduktor CO2 do butli SodaSystem

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 4011
sodastream1.jpg Zapraszam do zapoznania się z nowością w sklepie: https://sklep.roslinyakwariowe.pl/reduktor-butli-sodasystem-p-49196.html Kto z Was używa systemu SodaStream z butlą 500g? Jesteści...

Czy mój system co2 jest nieszczelny?

Łoś w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2414
Cześć Od razu pisze aby się nie śmiać. Mam 300 litrowe akwarium i mam dozowanie co2 z sodastream. Jest butla sodastream, reduktor aquaartu, licznik bąbelków aqua artu, elektrozawór też aquaartu. Dzia...

Czy CO2 może powodować zmętnienie wody?

askpl w Technika CO2 · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 7341
Witam serdecznie, Akwarium wystartowałem 3 tygodnie temu. Podmiankę robię co tydzień 50% kranówka (dodaje Denitrol lub Nitrivec). Po podmiance następnego dnia rano woda prawie kryształ. W ciągu 2 d...

Czy taki reduktor będzie pasować do butli z bio ?

Anonim 59529 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 3554
Witam Od razu domyślam się jakie będą komentarze że ładuje silnik Ferrari do malucha ale no nie mam gdzie nabić butli takiej z prawdziwego zdarzenia gazem co2 więc musze korzystać z bio co2. Mam taki...

Butla CO2 czy może stać powyżej akwarium

guzi75 w Technika CO2 · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2254
Witam, zawsze miałem butle poniżej akwarium ale teraz brak miejsca, czy butla może stać powyżej akwarium?

Statystyki

Ten temat przegląda 326 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 570990
 •  Liczba wątków: 48802
 •  Użytkownicy: 36933

•  Najnowszy użytkownik: alek_bin

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 326 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.