Gdzie na Śląsku można kupic porządne rośliny?????
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Jak w temacie.
Dzięki za odpowiedzi.
Wojtek
-
wojtek L
●
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
Ja polecam http://www.sklepmalawi.pl
Kupowałem u nich kilka razy wysyłkowo i za każdym razem paczka przychodziła do 2 dni, bardzo dokładnie zapakowana no i jakis gratis też sie znalazł
I oczywiście rośliny w stanie idealnym 
Ostatnio edytowano 15 kwi 2006, 16:18 przez Marcin Szafraniec, łącznie edytowano 1 raz
-
Marcin Szafraniec
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: Palowice/ Gliwice
Ja nie widze żadnych roslin w ofercie tego sklepu 
"idziemy dalej by być bliżej..."
-

koplek
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Pszczyna
U mnie w operze tez nie można zobaczyć 'kategorii' ale w IE jest już wszystko w porządku.
Sklep ten wystawia też aukcje na allegro użytkownik BlackMoore ( http://allegro.pl/show_user.php?uid=1271281 )
P.S. Osobiście nie mam nic wspólnego z ww. sklepem. Polecam tylko ze względu na własne doświadczenia
-
Marcin Szafraniec
●
- Ranga: Początkujący
- Miasto: Palowice/ Gliwice
zapytam:
co uważasz za porządne rośliny?
-
Andrzej Herman
●
Andrzej Herman napisał(a):zapytam: co uważasz za porządne rośliny?
Takie, które są chodowane w wodzie i mi nie padną po kilku miesiącach.
-
wojtek L
●
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
To proponóje zaopatszać sie u prywatnych chodowcuw roślin  W podforum "Giełda" ludzie sprzedają ciekawe roślinki z hodowli submersyjnej po atrakcyjnych cenach. Na allegro podobnie. Ja nie znam sklepu w okolicy gdzie kupisz takowe rośliny chyba, że jakieś żabienice, nurzańce, mikrozoria, anubiasy, mchy i inne
p.s
w dobrych warunkach wiekszość "emersów" przyjmie się i będzie ładnie rosła 
"idziemy dalej by być bliżej..."
-

koplek
●
- Ranga: Stały bywalec
- Miasto: Pszczyna
Powiązane tematy
Zapraszam do obejrzenia wywiadu z pracownikami firmy Tropica.
Dostępne tłumaczenie napisów w języku polskim.
Temat dedykowany identyfikacji gatunków roślin wodnych.
Szukam rurek przelewowych jak na dołączonym zdjęciu ? Kilka dni temu kupiłem Aquael Ultramax 1500 lecz dla mnie te standardowe rurki to porażka, chcę zastosować sprawdzone z Unimax'a lecz jeśli znajdę...
Cześć,
Wątek będzie trochę o glonach, trochę o parametrach i o roślinach, które bardzo chciałabym uratować.
Akwarium zalałam 11 maja, posadziłam wszystko na raz. Czyli dzisiaj mija 2 tygodnie od sta...
Witajcie
Przychodzę z prośbą o pomoc bo lekko nie ogarniam zaistniałej sytuacji.
Akwarium to 200l 100x40x50 . Na dnie 27l podłoża aktywnego Chihiros aqua soil, do tego aranżacja czyli dragony + korz...
Witam,
Mam prośbę o identyfikację krewetki ze zdjęcia.
Długość około 25-30 mm. ImageUploadedByTapatalk1374599304.973753.jpg
Witam
Posiadam 300 litrowe akwarium. Jest ono roślinne ale razem z pyszczakami obecnie. Oświetlenie mam 110 wat led. Filtr ultramax 2000 bt. Z dozownika nawoże codziennie aquart macro green 5 ml i aq...
Czy istnieją jakieś rośliny akwariowe które bez przycinki potrafią wyrosnąć ponad taflę wody?
Hej
Czy zwartki invitro jak się rozpuszczą to odrastają jak zwartki z koszyczków emersyjnych? Czy jednak nie ma szans na przeżycie rośliny?
Sam stanalem przed decyzja zakupienia butli CO2 (poza wakacjami rzadko bywam w domu a przygotowanie 10l mieszaniny rekacyjnej jak by nie bylo zajmuje troche cennego czasu).
Pomyslalem przy okazji o ...
|
|