Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Witam wszystkich
Mam takie pytanie w magazynie akwarium pojawil sie fajny reportaz o Marianie Wojtaszku i jego pieknych roslina i akwariach,gdzie moge dostać film ktory nakrecił sam bohater reportazu.Pisalem do aquaela i do tej pory nie dostalem odpowiedzi moze wy wiecie gdzie mozna kupic taki film.
-

mrbombelek
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Jelenia Góra
ja tez bym chetnie kupil, a do autora nieda sie napisac ?
-
wojtgor
●
mrbombelek napisał(a):Witam wszystkich Mam takie pytanie w magazynie akwarium pojawil sie fajny reportaz o Marianie Wojtaszku i jego pieknych roslina i akwariach,gdzie moge dostać film ktory nakrecił sam bohater reportazu.
heh..wszystko jest a jakze....na holenderskich  :
https://roslinyakwariowe.pl/recenzje/film_wojtaszek/
Jabol-Radek Jablonski - Lodz
GSM: 693748547
-

jabol
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
-
Polecamy zakupy w sklepie forumowym
A w jakiej cenie jest ten film, bo także był bym zainteresowany
Pozdrawiam,
Andrzej
-
slash
●
slash napisał(a):A w jakiej cenie jest ten film, bo także był bym zainteresowany  Pozdrawiam, Andrzej
toz przeca podany jest bezposredni nr telefonu
Jabol-Radek Jablonski - Lodz
GSM: 693748547
-

jabol
●
- Ranga: Aktywny użytkownik
-
Powiązane tematy
Szukam rurek przelewowych jak na dołączonym zdjęciu ? Kilka dni temu kupiłem Aquael Ultramax 1500 lecz dla mnie te standardowe rurki to porażka, chcę zastosować sprawdzone z Unimax'a lecz jeśli znajdę...
Witam,
Mam prośbę o identyfikację krewetki ze zdjęcia.
Długość około 25-30 mm. ImageUploadedByTapatalk1374599304.973753.jpg
Witam. Mam okazję zakupić 2x belki na profilach 16cmx120cm. Są zbudowane na diodach 3W, do tego dibond i soczewki. Każda ma 16 diod białych 6500k i 40 diod rgb. Wszystko pod jeden zasilacz i sterownik...
Sam stanalem przed decyzja zakupienia butli CO2 (poza wakacjami rzadko bywam w domu a przygotowanie 10l mieszaniny rekacyjnej jak by nie bylo zajmuje troche cennego czasu).
Pomyslalem przy okazji o ...
Najpierw dane o moim zbiorniku: Aquael Optiset 200, filtracja Unimax 250, przed Unimaxem filtr narurowy 10" wypełniony watą.
Chcę się pozbyć narurowca, a w zamian dodatkowo dołożyć Multikani 800 ...
Witam,
Mam głupie pytanie. Jak mocno mozna naciskać szybę w akwarium 6mm (przed edycja napisałem 4mm co było błędne) i 72l?
Mam troche nitek zawsze na szybie wiec je ścieram karta bankomatowa i zaw...
Witam !
Gdzie mam włożyc woreczek z Seachem Purigen [100ml] w filtrze eheim professionel 4+ 350.
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
Witam
W starym akwarium miałem lignit, który z pewnych względów wyjąłem na pare dni. Przez ten czas usechł on i zaczął się kruszyć. Czy jak go włoże ponownie do akwarium to czy nie rozkruszy mi się o...
Mam kilka stymulatorów, hormonów wzrostu dla roślin różnych firm jak
* Azoo Hormony (Gibereliny, auksyny, zeatyny),
* Vimi Stimulator,
* Seachem Flourish Advance,
* ADA Green Gain
Czy można je łąc...
Cześć, mam pytanie otóż mam w akwarium rośliny wymagające, i zastanawiam się czy najpierw kupić butle Co2 czy zrobić lampe DIY dla roślin.
Oświetlenie aktualne to dwie tuby jedna Biała druga z światł...
|
|