Jak szybko zauwazyliście młode RED CHERRY
Ryby w akwarium roślinnym - dobór obsady, metody karmnienia, profilaktyka i leczenie.
Mam pytanko, jak szybko zauważyliście w akwarium nowe pokolenie RED CHERRY ?
Moje krewetki już drugi raz noszą jajka, a że mam bardzo zarośnięte akwarium to cięzko zauważyć dorosłe red cherry a co dopiero młode pokolenie  ))
She sells sea shells by the sea shore. The shells she sells are surely seashells. So if she sells shells on the seashore, I'm sure she sells seashore shells 
-

MarcosB
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Małopolska
-
mysle ze 2-3 tygodnie;
kiedy ich matka po raz drugi miala jajka osiagnely wielkosc 1cm.
pierwszy raz je obserwowalam jak mialy ok 2-3 mm
sorki za edit-ale zniknela mijedna cyferka
Ostatnio edytowano 02 kwi 2006, 22:51 przez glon, łącznie edytowano 1 raz
-
glon
●
- Ranga: Początkujący
Chyba jednak będę musiał wytężyć wzrok 
She sells sea shells by the sea shore. The shells she sells are surely seashells. So if she sells shells on the seashore, I'm sure she sells seashore shells 
-

MarcosB
●
- Ranga: Poznaje temat
- Miasto: Małopolska
-
Powiązane tematy
Witam.
U swoich skalarów zauważyłem małe białe kropki . u jednego ze skalarów znajdują się w okolicy pyszczka a drugiego na tylnej płetwie . Są małe i ciężko widoczne dlatego ciężko zrobić zdjęcie ,te...
Hej
Jak tem pokarm podać ? Jak Wy poddajecie u siebie?
Witam. Od pół roku stoi akwarium, od 4 miesięcy zamieszkały tam Redki. Woda z kranu przez ok 5 miesięcy, później kupiłem filtr RO i podmieniam na wodę RO. Podłoże to żwirek naturalny. Korzeń brzozy ba...
Witam, od trzech tygodni mam problem ze zgonami krewetek, czasem jeden zgon na dobę, czasem więcej.
Parametry wody poprawiłem, nie leję za dużo chemii, napowietrzanie poprawiłem za pomocą deszczownicy...
Mój glonojad ma takie pęcherze od niedawna jak mu pomóc IMG20220615122020.jpg
Wysłane z CPH2197 przy użyciu aplikacji mobilnej roslinyakwariowe.pl
Witam
Posiadam 300 litrowe akwarium a w nim hoduje głównie pielęgnice zebry. Do tej pory karmiłem je 3 razy dziennie jako że mam ich spore stadko. Ale chyba przejde na 2 razy dziennie karmienia. A ja...
Witam, niedawno zakupiłem rybki do mojego akwarium z krewetkami red cherry.
Zakupiłem ok. 18 krewetek i dwa dni później 6 neonów, 4 gupiki i 4 danio.
Nie jestem pewien, ale czuję że danio mogą podja...
Z racji tego, że założyłem akwarium w którym jest trochę więcej ryb, postanowiłem zacząć hodować artemię jako źródło żywego pokarmu.
Do karmienia będzie ok 35 niewielkich ryb typu Neon Inessa, Bystrz...
Jak w temacie.
Ostatnio w w okresie 4 tygodni padło mi 10 krewetek Amano, w związku z tym zastanawiam się co mogło być przyczyną. Urzędowały one u mnie w zbiorniku ok. 4-5 lat, "to może już był ich c...
Po wymienieniu podłoża na żwirek i kupieniu 2 ślimaków helenek, nagle zaczęły zdychać krewetki.
Przed wpuszczeniem krewetek do akwarium, dolewałem im minimalnie wody z akwarium, żeby do niej się przy...
|