Gdzie po roślinki? - Forum roslinyakwariowe.pl Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

Gdzie po roślinki?

Liczba wyświetleń: 1299·Odpowiedzi: 1
Znalezione w sieci inspiracje, tutoriale, ciekawostki oraz informacje o konkursach.
Zaloguj się, aby zmienić widok

19 mar 2006, 15:19 Gdzie po roślinki?  (#1)  

Zakładam roslinne tak wiec bede potrzebowala duzej ilosci roslin...nie wiem gdzie warto kupowac rosliny a gdzie nie...konkretnie mowie o warszawie i okolicach!!
Prosze poradzcie mi jakies dobre sklepy gdzie roslinki są zdrowe i tanie...albo gdzie jest jakas gielda czy cos...a moze jacys prywatni hodowcy???

iiwo

19 mar 2006, 19:59   (#2)  

Możesz wejść na aukcje SRWiA :wink: ja biorę roślinki z Atoll Zoo na Umińskiego (odnoga Fieldorfa) bo blisko, choć niezbyt tanio, ale czasami roślinki przysyła im sam Amano!: www.atolzoo.com.pl
Ponoć tanie roślinki są w Latos Aqua Zoo na Targowej 33A (w pobliżu grochowskiej przy dworcu wschodnim) www.latos.pl
Także Discus-zoo, choć krążą legendy o niemiłej obsłudze. Ja tam nie byłem, bo to drugi koniec Warszawy :( :D ogólnie polecam lekturę http://www.akwarium.org.pl/firmy/warszawa/warszawa.html

Patryś

Powrót do Aranżacja akwarium - aquascaping

Powiązane tematy

k1.jpg

Gdzie szukać kamieni do aranżacji - góry, łąka, las, rzeka ?

Inwex68 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 51 · Wyświetlenia: 29214
Byłem dziś u znajomego, sprowadził on próbną partie kamieni, wygląda to tak jak poniżej. Ich struktura jest znakomita :!: Jak się podobają? http://i1143.photobucket.com/albums/n62...
PrzechwytywanieAA.JPG

Kto zgadnie gdzie to?

Piotr Baszucki w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 37 · Wyświetlenia: 6962
Zdjęcie z ciekawej perspektywy :)

Jak przymocowac roslinki do dna

kapek98 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 12 · Wyświetlenia: 7762
Witam! Mam problem, a mianowicie wypadają mi roślinki, z których mam plan zrobić trawnik.Chce dowiedzieć się czy mogę je przymocować do dna za pomocą zszywaczy czy macie inny lepszy pomysł?

Fogger Pytanie Gdzie? za ile?

87Brad87 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 5 · Wyświetlenia: 3442
Witam. Ruszam niebawem z nowym projektem wabikusy. Pytanie brzmi Jaki fogger kupować? wrzucę go do mini M gdzie będą wabiksy. Kupować na znanym portalu polskim w cenach 50-100 zł czy u chinoli za pa...

Szukam roślinki do akwarium 60l

kolx20 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1099
Witam, szukam roślinki na trzeci plan, w lewy róg akwarium o wym. 60x30x30 o niezbyt dobrym oświetleniu 1x15w. 6500k (ale może jeszcze w tym miesiącu dołożę) coś jak Ludwigia Repens, jakieś typy? z gó...

Gdzie w Polsce kupię kule Wabi-Kusa?

maniak344 w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 4 · Wyświetlenia: 2795
Zainspirowało mnie Wabi-Kusa i mam pewien pomysł w głowie, jednak szukam w internecie gotowych kul Wabi-Kusa i nie jestem w stanie znaleźć. Czy są one tak trudno dostępne w Polsce, czy może źle szukam...

Żwir, kamienie, korzenie itp. - gdzie kupować

enigma w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 81 · Wyświetlenia: 44687
Postanowiłem przykleić ten wątek ze względu na to abyśmy umieszczali tutaj informacje gdzie, co i za ile można kupić. Jak wiadomo sklepy często naliczają sobie stosunkowo wysokie ceny więc lepiej jest...

"...Gdzie kupić ciekawe rośliny do Paludarium?..."

miecho_i w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 12278
Pytacie na PW i GG ale odpowiem publicznie :wink: Po pierwsze, drugie i trzecie WYMIANA z innymi miłośnikami. 4° Łódzka Giełda Ogrodnicza przy ul.Równej w Łodzi od 5°° do 8°° rano 5° sklep w Palmi...

Gdzie w Polsce można kupić nasiona Mangrowca czerwonego

kamil_waw w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 1317
Gdzie w Polsce można kupić nasiona Mangrowca czerwonego Rhizophora Mangle ? Wiem że za granicą można je dostać ale czy w Polsce można je gdzieś kupić. Myślę że powinni je wprowadzić w sklepie roślinya...

wyciągnięte roślinki - zbyt mało światła

Lezz w Aranżacja akwarium - aquascaping · Odpowiedzi: 13 · Wyświetlenia: 3878
witam Na początek dodam, że posiadam akwarium od wielu lat, ale pod względem hodowli roślin to jestem raczej początkujący. Posiadam następujące akwarium o następujących parametrach: pojemność 112...

Statystyki

Ten temat przegląda 1297 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (52433) było 12 sie 2026
 •  Liczba postów: 571005
 •  Liczba wątków: 48807
 •  Użytkownicy: 36935

•  Najnowszy użytkownik: marcin stuglik

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1297 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.