chce kupic jak najtaniej butle CO2 +reduktor - Forum Przejdz do tresci
Jesteśmy po świeżych dostawach roślin zobacz katalog →

chce kupic jak najtaniej butle CO2 +reduktor

Liczba wyświetleń: 3943·Odpowiedzi: 7
Dyskusje nie pasujące do innych działów. Aktualności i ciekawostki akwarystyczne.
Wygląd listy:
gumis99 Wrocław
Witam jestem z Wrocławia i dopiero zaczynam na powaznie z akwarystyka!!:)... w punkcie napełniania gaśnic moge kupic pełna butle 1,5kg za 50zł!!:)
a reduktor chce kupic na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=81840299 jednak czytalem na forum ze z 2manometrami sa lepsze a kosztuja 10zł wiecej i teraz pytanie ktory lepiej kupic(cena/do jakosci)na allegro z 2manometrami nie widzialem, czy moze ma ktos do sprzedania caly zestaw w dobrej cenie lub w bardzo dobrym stanie sam reduktor?lub prosze o rade gdzie moge kupic w podobenej cenie we Wroclawiu? czy nie kombinowac i brac z allegro? :D dzieki za pomoc i pozdrawiam wszystkich

gumis99
Ranga: Początkujący

Miasto: Wrocław

Jacek Petryszak

25 sty 2006, 22:31   (#2)  

Z 2 manometrami za 70 coś złotych? :lol: :shock: :roll:
Nie obraź sie ale w życiu takiego nie widziałem, no chyba, że jakiś kiepski używany, wtedy to tak.
Jak taki znajdziesz to daj mi link do niego. :D :D :D
Jeżeli zaczynasz przygode z akwarystyką, to nie kombinuj kup ten z allegro, jest dobry i zdecydowanie ci wystarczy.

Masz tu recenzje tego reduktora
http://www.holenderskie.home.pl/art.php?go=68

P.S. Samych sukcesów w akwarystyce. :wink:
Ostatnio edytowano 27 sty 2006, 12:29 przez Jacek Petryszak, łącznie edytowano 1 raz

Jacek Petryszak

25 sty 2006, 23:59   (#3)  

Bierz tą butle za 50 zł z punktu i kup ten reduktor co dałeś link. ja mam taki sam i jest super. troszke trzeba poświęcić czasu żeby go ustawić ale reduktorek jest spox.

100>P Piotr Stochmal
Ranga: Znający temat

Miasto: Lipno

Polecamy zakupy w sklepie forumowym

26 sty 2006, 00:53   (#4)  

Bylbym wdzieczny za namiar gdzie znalazles te butle za 50zl. Tez jestem z Wroclawia i tez przymierzam sie do kupna butli CO2.

Mriusz

gumis99 Wrocław

26 sty 2006, 02:07   (#5)  

Mriusz napisał(a):Bylbym wdzieczny za namiar gdzie znalazles te butle za 50zl. Tez jestem z Wroclawia i tez przymierzam sie do kupna butli CO2.

Witam odezwal sie do mnie z forum Pan Jurek :D i stalem sie posiadaczem butli 4kg+ reduktora(takiego samego jak na allegro)+zaworek precyzyjny za jedyne 120zł :D (wczesniej kupowalem od niego laterit wiec sie juz poznalismy)...co do butli za 50zł to jest punkcik gasniczy na Muchoborze Wielkim na rondzie prosto i pierwsza w lego ul. SAMBORSKA nie pamietam nr :cry: ale facet spoko jest dal mi gratis jakies uszczelki do reduktora sprawdzi i poradzi :D
pozdrawiam maniakow 8)

gumis99

26 sty 2006, 17:10   (#6)  

Serdeczne dzieki, jutro sie tam przejade.

Mriusz

Mariusz Kazior Wrocław

26 sty 2006, 18:16   (#7)  

punkcik gasniczy na Muchoborze Wielkim na rondzie prosto i pierwsza w lego ul. SAMBORSKA nie pamietam nr

jest to ul. Samborska 28/30 i potwierdzam "facet spoko"

Mariusz Kazior

hydrophil zabrze

18 wrz 2006, 19:00   (#8)  

gumis99 napisał(a):Witam odezwal sie do mnie z forum Pan Jurek :D i stalem sie posiadaczem butli 4kg+ reduktora(takiego samego jak na allegro)+zaworek precyzyjny za jedyne 120zł :D (wczesniej kupowalem od niego laterit

Witam,
czy moge dostać namiary na p. Jurka? Szukam laterytu, może zostało mu jeszcze troche?
pozdrawiam
Paweł B. z Zabrza

<a href="http://www.gsa.org.pl/">GÓRNOŚLĄSKIE STOWARZYSZENIE AKWARYSTÓW</a>

hydrophil
Ranga: Poznaje temat

Miasto: zabrze

Powrót do Forum ogólne

Powiązane tematy

YouTube

Jak produkowane są rośliny Tropica

Piotr Baszucki w Rośliny · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 190
Zapraszam do obejrzenia wywiadu z pracownikami firmy Tropica. Dostępne tłumaczenie napisów w języku polskim.
YouTube

Jak zaprezentować swoje akwarium w profilu użytkownika

Piotr Baszucki w Akwaria · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1651
W swoim profilu możemy dodawać akwaria, które chcemy aby wyświetlały się pod naszym awatarem w postach na forum. Bezpośredni link: https://roslinyakwariowe.pl/dyskusje/user.html?i=profile&mode=av...
14_1_3825.jpg

Nowe reduktory CO2 Aqua-Art v2 - jeden lub dwa manometry

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2613
https://roslinyakwariowe.pl/images/stories/articles/nowe-reduktory-co2-aqua-art-v2-jeden-lub-dwa-manometry_1_intro.jpg Druga generacja reduktorów Aqua-Art. Polska marka Aqua-Art wprowadz...
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg

Nowe indykatory CO2 Qualdrop - szkło, plastik i płyn

Piotr Baszucki w Technika CO2 · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 987
Glass bent tube set fluid 1080x1080.jpg Qualdrop rozszerza linię akcesoriów CO2. Polska marka Qualdrop wprowadza do oferty serię nowych indykatorów dwutlenku węgla przeznaczonych do akwariów roślinn...
YouTube

Film Jak prawidłowo nawozić akwarium.

Jacek Pawłowski w Nawożenie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 949
Hej Stefan wyjaśnia jak prawidłowo nawozić akwarium roślinne. Film po niemiecku.
YouTube

Film- Jak dbać o akwarium według poleceń japońskiego mistrza

Jacek Pawłowski w Sprzątanie · Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 1634
Hej Film pokazujący jak dbać o akwarium według poleceń japońskiego mistrza aquascaping'u.
IMG_20260207_134116.jpg

Reaktor CO2 qualdrop

akwaAmator w Technika CO2 · Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4709
Witam Ktoś używa tego reaktora ? Obejrzałem kilka filmów na YT i wygląda to solidnie i spełnia swoje zadanie ,ale cena zabija . Jednak poszukałem ,poszperałem i zakupiłem na chinskim portalu za po...

Czy mój system co2 jest nieszczelny?

Łoś w Technika CO2 · Odpowiedzi: 6 · Wyświetlenia: 2312
Cześć Od razu pisze aby się nie śmiać. Mam 300 litrowe akwarium i mam dozowanie co2 z sodastream. Jest butla sodastream, reduktor aquaartu, licznik bąbelków aqua artu, elektrozawór też aquaartu. Dzia...

Co2 dawkowanie

andrzejkowac w Technika CO2 · Odpowiedzi: 2 · Wyświetlenia: 2396
Pytanie czy początkujący akwarysta z wodą gh10 kh 5 i dawkowaniem co2 z butli powinien bać się skoków ph przy zamykaniu co2 na noc czy bezpieczniej puszczać mniej stałe. Dziekuje

Czy CO2 może powodować zmętnienie wody?

askpl w Technika CO2 · Odpowiedzi: 9 · Wyświetlenia: 7254
Witam serdecznie, Akwarium wystartowałem 3 tygodnie temu. Podmiankę robię co tydzień 50% kranówka (dodaje Denitrol lub Nitrivec). Po podmiance następnego dnia rano woda prawie kryształ. W ciągu 2 d...

Statystyki

Ten temat przegląda 634 użytkowników w tym 0 zalogowanych
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
 •  Liczba postów: 571617
 •  Liczba wątków: 49483
 •  Użytkownicy: 36916

•  Najnowszy użytkownik: kamil podgorny

Obserwuj nas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 634 gości

Newsletter

Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji. Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.

Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej

Rośliny akwariowe - sklep akwarystyczny Nowa Ruda
Copyright © 2001-2026 roslinyakwariowe.pl ®
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie całości lub fragmentów strony zabronione.