waldimaszewski w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 4678
Witam, posiadam w swoim akwarium 160x60x60 lampe ATI w ktorej swieca T5 4x54W 2x aquastar i 2x grolux bylo to wystarczajace swiatło dla dyskow i roslin ktore posiadam, jako ze przyszedł czas wymiany s...
Kemeiz w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1488
Witam wszystkich
Po długiej przerwie postanowiłem reaktywować akwarium roślinne. Na ten cel przeznaczam akwarium, w którym dotąd były puszczaki.
I tu mam zagwozdkę. Bo poprzednim razem jaka miałem ak...
brunonatura w Nawożenie· Odpowiedzi: 23 · Wyświetlenia: 9560
Cześć,
rozpoczynam nowy wątek, aby nie mieszać w innych założonych przeze mnie.
Chciałbym rozpocząć nawożenie w moim Iwagumi. Akwarium ma miesiąc i dojrzało.
Mam dwa gatunki roślin Eleocharis parvula...
ziele66 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 0 · Wyświetlenia: 976
Witam
Mam w akwarium 120 świetlówkę LED Aquael 10w plant plus dwie świetlówki marketowe.
Chce wymienić te dwie świetlówki na Aquael 14w plant jedną lub dwie lub świetlówki happet w większej ilości ja...
kubanczyk892 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 1 · Wyświetlenia: 1777
Witam wszystkich , jako , ze jestem nowy na forum i nie przejrzałem w większości postów dotyczących belek LED DIY , chciałbym prosić o pomoc lub o zaprojektowanie belki LED ( 120 cm ) do akwarium rośl...
marcinsik2 w Oświetlenie· Odpowiedzi: 3 · Wyświetlenia: 2607
Posiadam akwarium Juwel Lido 120 jest to akwarium 60 długość szerokosc 41 i wysokość 60 cm. Mam w nim belkę Juwel z oświetleniem LED jedną day 9000k i druga Naturę 6500k . Chcę dokupić druga belkę juw...
rekordarek w Zwierzęta· Odpowiedzi: 7 · Wyświetlenia: 4976
Akwarium 80x40x40, obecnie zamieszkiwane przez 5 otosków i 5 Amano.
Zastanawiam się nad ławicową „masą” do akwarium. Czy można pozwolić sobie w takim zbiorniku na dwie grupy po 10-12 osobników? Mam tu...
Statystyki
Ten temat przegląda 505 użytkowników w tym 1 zalogowany
Najwięcej użytkowników online (32974) było 3 sie 2026
• Liczba postów: 571618
• Liczba wątków: 49483
• Użytkownicy: 36920
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 504 gości
Newsletter
Odbierz 15 zł na zakupy od 200 zł i nie przegap żadnej promocji.
Bądź na bieżąco z poradami i nowościami akwarystycznymi.
Zapisując się, wyrażasz zgodę na otrzymywanie wiadomości
marketingowych na podany adres e-mail. Administratorem danych osobowych jest roslinyakwariowe.pl. Więcej